Obnoviť stránku

VEET Men Silk & Fresh Sensitive Skin Cream 200 ml

3,9 25 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 5,80 €/ks
Pri kúpe 2 ks 5,40 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 5,02 €/ks

VEET Men Silk & Fresh Sensitive Skin Cream 200 ml

Aj pre pánov je tu skvelý spôsob, ako sa zbaviť chĺpkov. S depilačným krémom Veet Men ľahko a rýchlo dosiahnete dokonale hladkú pokožku. Stačí krém naniesť na pokožku, nechať krátko pôsobiť a zmyť. Výsledok bezbolestnej depilácie vás úplne dostane a už nebudete chcieť holiaci strojček do ruky. Krém na citlivú pleť si hravo poradí aj s krátkymi chĺpkami a pokožku navyše hydratuje až počas 24 hodín. Technológia vône zabraňuje aj vzniku nepríjemného zápachu. Vďaka účinnému depilačnému krému Veet sa budete cítiť skvele a užívať si každý deň naplno.

Kľúčové vlastnosti depilačného krému Veet Men na citlivú pokožku

  • Depilačný krém Veet Men efektívne zbavuje chĺpkov
  • Krém si poradí aj krátkymi chĺpkami
  • Depilačný krém hydratuje pokožku až počas 24 hodín
  • Prípravok je vhodný na citlivú pokožku
  • Technológia vône zabraňuje vzniku nepríjemného zápachu
  • Jednoduché a rýchle použitie krému
  • Krém je vhodný pre mužov i ženy

Použitie:
Krém aplikujte na pokožku, nechajte 5 až 10 minút pôsobiť, potom zotrite krém a chĺpky. Pokožku následne dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Aqua, Urea, Potassium Thioglycolate, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Calcium Hydroxide Talc, Ceteareth-20, Glycerin, Sorbitol, Parfum, Magnesium Trisilicate, Propylene Glycol, Lithium Magnesium, Sodium Silicate, Sodium Gluconate, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hexyl Cinnamal, Linalool, Acrylates Copolymer, Butylphenyl Methylpropional, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, CI 77891

Kód:  DEP033
Produktové číslo:  5900627081466

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07