Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

VEET EasyWax Set

3,7 14 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
17,90 €

VEET EasyWax Set

Veet EasyWax

Veet EasyWax
Elektrický depilačný set

VEET EasyWax je elektrický depilátor na báze horúceho vosku. Bezpečný a vhodný pre domáce použitie. Vďaka bezdrôtovému riešeniu a špeciálnemu aplikátoru sa ľahko používa. Horúci vosk zachytí aj veľmi krátke chĺpky a vytrháva ich aj s korienkami. Preto vaša pokožka zostane hladká až 4 týždne.

strojček

 

náplň

Woolite Color Boost

Profesionálna starostlivosť doma, v pohodlí

Depilácia horúcim voskom už nie je záležitosťou drahých kozmetických salónov. Šetrite svoj čas aj peňaženku s elektrickým depilačným setom Veet EasyWax. Použitie je jednoduché a zvládne ho každý. Vďaka elektrickému ohrievaciemu systému má vosk stále ideálnu teplotu a špeciálny aplikátor uľahčuje nanášanie.

Farebné oblečenie

Bohaté príslušenstvo na okamžité použitie

V jednom balení nájdete elektrický vyhrievaný prístroj s uzáverom a stojanom s prívodným káblom, 50 ml voskovú náplň, 12 ks netkaných pásikov, 4 ks obrúskov Perfect Finish na odstránenie zvyškov vosku z pokožky a hydratáciu.

Veet Sensitive Precision

Dlhotrvajúce výsledky

Horúci vosk zachytí aj veľmi krátke chĺpky a vytrháva ich aj s korienkami. Vďaka tomu si môžete vychutnávať dokonale hladkú pokožku až 4 týždne.

Ako používať Veet EasyWax?

Veet Sensitive precision použitie

1. Vložte voskovú náplň do ohrievača. Ohrievač postavte do podstavca, pripojte prívodný kábel a jeho druhý koniec zapojte do zásuvky. Po 20 minútach je Veet EasyWax pripravený na použitie.
2. Nanášajte vosk aplikátorom priamo na pokožku v smere rastu chĺpkov. Na aplikovaný vosk ihneď priložte jeden z netkaných pásikov (súčasť balenia) a pritláčajte ho v smere rastu chĺpkov, kým dokonale nepriľne.
3. Uchopte spodný rožtek pásika a strhnite celý pásik v protismere rastu chĺpkov. Jeden pásik je možné použiť opakovane.
4. Po depilácii použite obrúsok Perfect Finish (súčasť balenia), ktorý odstráni zvyšky vosku, ošetrí a hydratuje pokožku.


Produkty Veet pre dokonale hladkú pokožku

Elektrický depilačný set

Woolite Pro-care

Vďaka elektrickému depilačnému setu Veet Easy Wax si môžete dopriať depiláciu horúcim voskom doma, v pohodlí. Tepelná jednotka, ktorá je zároveň aplikátorom, umožňuje rýchle a ľahké nanášanie. Vďaka svojej tekutej konzistencii vosk zachytí aj tie najkratšie a najjemnejšie chĺpky. Vychutnajte si báječne hladkú pokožku až 4 týždne.

Depilačné krémy

Woolite Pro-care

Depilačné krémy predstavujú najbezpečnejšie a úplne bezbolestné odstránenie chĺpkov. Vďaka tomu, že nedochádza k zrezaniu chĺpkov, ako v prípade holenia, dorastajúce chĺpky sú jemnejšie a svetlejšie. Ošetrujúce zloženie hydratuje vašu pokožku až 24 hodín.

Voskové pásiky

Woolite Black kapsule

Ich použitie je také jednoduché, že ho zvládne aj úplný začiatočník. Studené voskové pásiky je možné použiť kedykoľvek a kdekoľvek a výsledok depilácie je dlhotrvajúci. Na výber v rôznych variantoch, vrátane pásikov na tvár či citlivú pokožku.

Elektrický zastrihávač

Woolite Pro-care

Bezbolestné riešenie na skracovanie a tvarovanie ochlpenia na citlivých častiach tela, vr. intímnych partií, podpazušia či tváre. Navyše, v atraktívnom bielo-ružovom vyhotovení a so 4 nadstavcami. Náš najpredávanejší výrobok Veet - tisíce zákazníkov sa nemôže mýliť.


Dotyk hebkosti.

Veet je svetovým odborníkom na depiláciu a epiláciu, ktoré je možné vykonávať bezpečne a efektívne doma, v pohodlí. Prípravky aj depilátory Veet sú vysoko kvalitné, účinné, dermatologicky testované a ohľaduplné aj k citlivej pokožke, preto sa na ne spoliehajú tisícky žien rôznych vekových kategórií. Zatočte raz a navždy s nevzhľadnými chĺpkami a pochváľte sa hodvábne hladkou a precízne upravenou pokožkou.

Zloženie:
Náplň: Triethylene Glycol Rosinate, Glyceryl Rosinate, Polyethylene, Parfum, Paraffinum Liquidum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, CI 77891

Obrúsky: Paraffinum Liquidum, Hexyldecyl Stearate, Parfum, Tocopheryl Acetate, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Limonene, Cedrus Atlantica Bark Oil, Pelargonium graveolens Flower Oil


Parametre a špecifikácia

Určenie

Využitie Nohy, Intímne partie, Telo

Využitie

Využitie Nohy, Intímne partie, Telo

Napájanie

Napájanie Elektrická sieť

Farba

Farba Biela, Ružová

Typ

Typ Aplikátor

Určenie

Určenie Kazetu s voskom
Použitie Podpazušie, Nohy, Oblasť bikín

Vlastnosti

Čas nahriatia 20 min
Objem 50 ml
Počet nádob 1 ks

Napájanie

Napájanie Do siete

Súčasť balenia

Súčasť balenia Obrúsky, Voskové plátky

Farba

Farba Biela, Ružová
Kód:  DEP006
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5900627064391

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07