Obnoviť stránku

VEET Depilačný krém na suchú pokožku 400 ml

4,4 13 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
10,90 €

VEET Depilačný krém na suchú pokožku 400 ml

Účinný depilačný krém Veet rýchlo a šetrne odstráni nežiaduce chĺpky na vašom tele. Krém je šetrný a je určený špeciálne na suchú pokožku. Na rozdiel od iných depilátorov krém spoľahlivo odstráni aj tie najjemnejšie chĺpky a zaistí vám hladkú pokožku na celý týždeň. Krém obsahuje prírodné výťažky, ktoré sa o pokožku jemne starajú a upokojujú ju. Doprajte si depiláciu bez bolesti a náročných príprav!

Depilačný krém môžete mať po ruke aj na cestách, výborne sa osvedčí napríklad na dovolenke, kde oceníte rýchlosť a jednoduché použitie krému s perfektnými výsledkami. Vaša pokožka bude dokonale hladká a jemná. Bambucké maslo bude starostlivo pokožku ošetrovať, hydratovať aj vyživovať a vôňa ľalií ju nádherne prevonia. Krém pokožku upokojí a zjemní. Aj ďalšie chĺpky, ktoré sa na pokožke postupne objavia, budú jemnejšie. Prípravok zanechá pokožku hodvábne jemnú a hydratovanú. Majte nádherne hladkú a príťažlivú pokožku!


Kľúčové vlastnosti

  • Bezbolestná metóda odstraňovania chĺpkov
  • Jednoduché a rýchle použitie
  • Vhodný pre oblasť podpazušia, rúk, nôh a bikín
  • Dlhšie hladká pokožka ako v prípade holenia žiletkou
  • Poskytuje hydratáciu a starostlivosť suchej pokožke
  • Príjemná vôňa ľalií
  • Balenie obsahuje praktickú stierku s aplikátorom
Veet depilační krém 400

Jednoduchá aplikácia

  1. Navlhčite pokožku
  2. Naneste Veet depilačný krém
  3. Nechajte pôsobiť 3 – 6 minút (podľa sily chĺpkov)
  4. Ak sa dajú chĺpky dobre odstrániť stierkou, zotrite krém
  5. Opláchnite vodou a osušte

Neprekračujte maximálnu odporúčanú dobu pôsobenia. Nepoužívajte na poranenú či podráždenú pokožku, alebo v prípade predchádzajúcich negatívnych reakcií na depilačné krémy. Podrobnejšie inštrukcie nájdete na príbalovom letáku v balení.

Zloženie

Aqua, Urea, Potassium Thioglycolate, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Calcium Hydroxide, Talc, Ceteareth-20, Glycerin, Sorbitol, Parfum, Magnesium Trisilicate, Potassium Hydroxide, Propylene Glycol, Lithium Magnesium Sodium SILICATE, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium gluconate, Acrylates Copolymer, Hydrated Silica, CI 77891

Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ Krém
Použitie Podpazušie, Nohy, Oblasť bikín
Typ pokožky Suchá

Vlastnosti

Účinok Upokojujúci
Súčasť balenia Špachtľa

Kusy, objem

Objem 400 ml
Kusov v balení 1 ks
Kód:  DEP001
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3059944021203

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01