Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

URTEKRAM BIO Volume Rasul 250 ml

4,4 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

URTEKRAM BIO Volume Rasul 250 ml

Šampón Urtekram Bio Volume Rasul jemne umyje všetky typy vlasov. Je vhodný aj pre vlasy suché a o starostlivosť o citlivú pokožku hlavy, pretože ju nikdy úplne neodmastí. Pokožka aj vlasy tak zostanú naďalej chránené. Šampón Volume Rasul obsahuje výťažok z mäty záhradnej a afrického bahna, ktoré sa postarajú oprekrvenie vlasovej pokožky a výživu vlasových cibuliek. Pri pravidelnom používaní šampónu Urtekram budú vlasy menej vypadávať, obmedzí sa ich lámavosť a štiepenie, zníži sa tvorba lupín a podporí sa rast nových vlasov.

Kľúčové vlastnosti šampónu Urtekram Bio Volume Rasul

  • Tekutý prírodný šampón pre všetky typy vlasov
  • Volume Rasul zaistí objem a hydratáciu vlasov
  • Šampón Urtekram zamedzuje vypadávanie vlasov a podporuje rast nových
  • Šampón Volume Rasul sa stará o pokožku hlavy a znižuje tvorbu lupín

Aktívne látky:
Výťažok z mäty záhradnej prekrvuje vlasovú pokožku a vyživuje vlasové cibuľky. Africké bahno je bohaté na vápnik, železo, kremík a horčík. Prispieva k rastu nových vlasov a zmierňuje ich lámavosť.

Použitie:
Naneste primerané množstvo šampónu do mokrých vlasov, jemnými krúživými pohybmi jemne vmasírujte a vytvorte penu. Nechajte krátko pôsobiť a potom šampón dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Aqua, aloe barbadensis leaf extract*, hectorite, sodium coco sulfat, glycerine**, coco glucoside, lauryl glucoside, glyceryl oleate, sodium chloride, mentha piperita leaf extract*, mentha viridis oil*, parfum,polyglyceryl-4 caprate, xanthan gum, citric acid, tocopherol, beta-sitosterol, squalene, limonene. (* = ingredient from Organic Farming, ** = made using organic ingredients)


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Bio , Vegan

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov, Bez silikónov, S prírodnými olejmi

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Objem, Hydratácia, Hladký účes

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné, Normálne, Suché

Objem

Objem 250 ml
Kód:  KSVL4067
Produktové číslo:  5765228837160

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09