Obnoviť stránku

URTEKRAM BIO Body Lotion Coconut 245 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

URTEKRAM BIO Body Lotion Coconut 245 ml

Máte vysoké nároky na kozmetiku? Značka Urtekram vám ponúka vysoko kvalitnú a šetrnú starostlivosť. Tento krém dokonale hydratuje pokožku, vďaka obsahu kyseliny hyalurónovej a prírodných olejov. Zloženie obohatené o výťažok z aloe vera a sedmokrásky sa zase postará o maximálnu výživu. Mlieko UrtekramBody Lotion Coconut sa navyše ľahko a rýchlo vstrebáva do kože. Za zmienku určite stojí aj to, že kozmetika Urtekram nezaťažuje prírodu a jej výrobky nie sú testované na zvieratách.

Kľúčové vlastnosti telového mlieka URTEKRAM BIO Body Lotion Coconut

  • Telové mlieko s čisto prírodným zložením
  • Vhodné aj pre citlivú pleť  
  • Telové mlieko Urtekram Body Lotion Coconut pleť hydratuje a vyživuje
  • Zloženie je obohatené o výťažok z aloe vera a sedmokrásky
  • Kyselina hyalurónová pleť hydratuje a rozjasňuje
  • Urtekram BIO Body Lotion Coconut sa veľmi rýchlo vstrebáva do kože
  • Mlieko je vhodné aj pre vegánov
  • Značka Urtekram šetrí prírodu a jej produkty nie sú testované na zvieratách

Zloženie:
Aqua, olea europaea oil*, butyrospermum parkii butter*, aloe barbadensis leaf extract*, polyglyceryl-3 dicitrate/stearate, glycerin**, zea mays starch*, coco-caprylate, glyceryl stearate se, punus armeniaca kernel oil*, glyceryl caprylate, cocos nucifera oil*, simmondsia chinensis seed oil*, cetyl alcohol, Citrus aurantium dulcis peel oil*, parfum, Bellis Perennis Flower Extract, sodium hyaluronate, bisabolol, magnolia officinalis bark extract, xanthan gum, tocopherol, beta-sitosterol, squalene, limonene. (* = ingredient from Organic Farming, ** = made using organic ingredients)


Zloženie

Telové mlieko obsahuje komplex prírodných olejov, ktoré v kombinácii s výťažkami z Aloe vera a sedmokrásky pomáhajú dôkladne vyživovať a hydratovať pokožku. Súčasťou zloženia je aj kyselina hyaluronová, ktorá pri pravidelnom používaní rozžiari Vašu pleť. Mlieko je prevoňané jemnou kokosovou arómou.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Bio

Objem

Objem 245 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Normálna, Suchá

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Upokojujúci
Špecifikácia Prírodné
Rad Kokosový

Účinok

Účinok Hydratácia, Výživa
Telové mlieko obsahuje komplex prírodných olejov, ktoré v kombinácii s výťažkami z Aloe vera a sedmokrásky pomáhajú dôkladne vyživovať a hydratovať pokožku. Súčasťou zloženia je aj kyselina hyaluronová, ktorá pri pravidelnom používaní rozžiari Vašu pleť. Mlieko je prevoňané jemnou kokosovou arómou. '>
Kód:  KSTE908
Produktové číslo:  5765228837870

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17