Obnoviť stránku

UNICSKIN UnicWrinkle-Stop Serum 30 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

UNICSKIN UnicWrinkle-Stop Serum 30 ml

Exkluzívne pleťové sérum UNICSKIN UnicWrinkle-Stop na báze kyseliny hyalurónovej kombinované s tromi polypeptidmi s vysokou koncentráciou aktívne minimalizuje výskyt vrások a drobných línií na tvári. Hexapeptid Argipelin, klinicky overený ako vysoko účinná prírodná alternatíva Botoxu, preniká až ku svalom a vyvoláva okamžitú a dlhodobú redukciu hlbokých línií v tvári. Zloženie je navyše obohatené o kmeňové bunky získané z pomaranča, ktoré účinne pôsobia proti vráskam pri súčasnom omladení pokožky. Pleti poskytujú až 5-krát väčšiu elasticitu, čím viditeľne zlepšujú jej pevnosť a aj tón pleti. Aktívne kmeňové bunky z čierneho hrozna s veľkým množstvom polyfenolov vynikajú jedinečnou antioxidačnou silou, vďaka ktorej efektívne stimulujú bunkové omladenie a regenerujú pokožku do hĺbky. Protivráskové sérum UnicWrinkle-Stop s jedinečnou kyselinou hyalurónovou vypĺňa vrásky zvnútra a dodáva pleti intenzívnu hydratáciu po celý deň. Privítajte opäť mladistvý vzhľad s dokonalým prípravkom v starostlivosti o pleť UNICSKIN!

Pleťové sérum UNICSKIN UnicWrinkle-Stop Serum a jeho vlastnosti

  • Koncentrované pleťové sérum UNICSKIN pre intenzívnu redukciu vrások
  • Obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá vrásky vypĺňa a pleť hydratuje
  • Zloženie s obsahom polypeptidov vrátane prírodného Botoxu
  • Kmeňové bunky pomaranča omladzujú pokožku a zvyšujú jej elasticitu
  • Kmeňové bunky z čierneho hrozna pôsobia antioxidačne, omladzujú a regenerujú pokožku
  • Sérum UnicWrinkle-Stop minimalizuje výskyt vrások a viditeľne vyhladzuje výrazové línie
  • Je vhodné pre všetky typy pleti, vrátane citlivej
  • Určené ako pre ženy, tak pre mužov
  • Sérum kombinuje iba účinné prírodné zložky s maximálnou koncentráciou
  • Prípravok nebol testovaný na zvieratách

Šetrný produkt pre vašu pleť

Nielen, že pleťové sérum UNICSKIN UnicWrinkle-Stop využíva vo svojom zložení ingrediencie izolované z prírodných zložiek, ale navyše neobsahuje syntetické zahusťovadlá, farbivá, parabény a iné zložky, ktoré by mohli mať vplyv na vaše zdravie. Je nekomedogénne s nemastnou formulou. Protivráskové sérum je tak vhodné ako pre ženy, tak i pre mužov, ktorých trápia jemné aj hlbšie línie v tvári. Zloženie je vhodné pre všetky typy pleti, vrátane najcitlivejšej. Dermatologicky testované. Netestované na zvieratách.    

Aplikácia:
Koncentrované sérum naneste v množstve 3 – 4 kvapiek na kľúčové oblasti tváre (čelo, bradu, líca a nos), krk a výstrih. Jemnými pohybmi poklepávajte po pokožke tak, aby sérum do nej preniklo. Ošetrenie pleti odporúčame dokončiť pomocou hydratačného krému UNICSKIN.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 30 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné
Typ pleti Normálna

Účinok

Účinok Hydratačný
Kód:  KSPL2269
Produktové číslo:  606110921459
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09