Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

UNICSKIN UnicMagic Shot Flash Beauty Vials 10× 2 ml

Príslušenstvo k tovaru

UNICSKIN UnicMagic Shot Flash Beauty Vials 10× 2 ml

Potrebujete vyzerať jednoducho skvele a oddýchnuto, aj keď ste práve unavená, nevyspatá a v neustálom strese? Siahnite po ampulkách Unicskin UnicMagic Shot Flash Beauty Vials. Vďaka unikátnemu zloženiu z čisto prírodných a vysoko aktívnych anti-aging látok dostane vaša pleť ihneď všetko, čo potrebuje. Rýchlo sa vyrovná s nežiaducimi vplyvmi stresu, nedostatkom spánku či rýchlymi klimatickými zmenami. Okamžite sa rozjasní, vypne a omladí. Ampulky Unicskin UnicMagic Shot Flash Beauty Vials tiež zvyšujú pevnosť aj pružnosť pokožky, zjednocujú tón pleti a podporujú jej prirodzenú žiaru. V neposlednom rade sú skvelým pomocníkom v boji proti vráskam či škvrnám.  

Kľúčové vlastnosti ampuliek Unicskin UnicMagic Shot Flash Beauty Vials 10× 2 ml

  • Zázračný koktail čisto prírodných látok pre okamžitú obnovu unavenej pleti
  • Po použití séra je pleť ihneď rozjasnená, vypnutá a dokonale vyživená
  • Vysoký obsah anti-aging zložiek: kyselina hyaluronová, DMAE, matrikiny, organický kremík
  • Bez syntetických farbív, parabénov a parafínov
  • Ľahké zloženie, ktoré nezanáša póry ani nemastí pleť
  • Unicskin UnicMagic Shot Flash Beauty Vials sú vhodné pre všetky typy pleti
  • Dermatologicky testované
  • Netestované na zvieratách

Exkluzívne prírodné zloženie pre vašu pleť

Kyselina hyalurónová:
Veľmi obľúbená pre svoju schopnosť hydratovať aj tie najhlbšie vrstvy pleti. Dokáže uzatvárať v pleti vlhkosť a stabilizovať jej prirodzenú rezervu vody. Vďaka tomu veľmi efektívne vypĺňa vrásky a dodáva tak pleti mladistvý vzhľad. 

DMAE:
Čisto prírodná látka s okamžitým anti-aging efektom. DMAE je vysoko účinná pri zvyšovaní pevnosti a elasticity pokožky. Navyše obohacuje tón a žiaru pleti. Výsledkom je značne menej vrások aj jemných čiar, pričom sa minimalizujú nedokonalosti pokožky.

Matrikiny:
Bielkoviny so schopnosťou stimulovať syntézu dôležitých látok v medzibunkových priestoroch kože. Preto matrikiny hrajú kľúčovú úlohu v ochrane a regenerácii kožných tkanív. Spevňujú kontúry tváre a tónujú pokožku. Tiež podporujú syntézu kolagénu, rovnako ako proliferáciu fibroblastov. Tým dochádza k zhutneniu a skvalitneniu pokožky.

Organický kremík:
Látka s úžasnými vlastnosťami, ktorá sa nachádza vo všetkých živých organizmoch, hlavne v rastlinách. Najvyššie koncentrácie sa nachádzajú v zelenej listovej zelenine, ako je šalát, sójové bôby, repa, špenát, avokádo alebo ovos. Mimoriadne benefity pre pokožku zahŕňajú pôsobenie proti vráskam, zvlhčujúce vlastnosti, stimuláciu tvorby kolagénu a reštrukturalizáciu antiglykanov.

Použitie
Aplikujte ráno alebo pred dôležitou udalosťou. Celý obsah ampulky vmasírujte do čistej pokožky tváre, krku a dekoltu. 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 20 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné
Typ pleti Normálna

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Rozjasňujúci, Regeneračný
Kód:  KSPL2272
Produktové číslo:  606110921497

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01