Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

UNICSKIN UnicClear & Clean Serum 30 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

UNICSKIN UnicClear & Clean Serum 30 ml

Exkluzívne pleťové sérum UNICSKIN UnicClear & Clean ponúka dokonalú starostlivosť o vašu pleť. Zloženie obohatené o 20 % kyselinu glykolovú (AHA kyselinu) vyniká intenzívnym hydratačným, omladzujúcim a regeneračným účinkom. Zároveň pôsobí na kolagénové a elastínové vlákna a vracia unavenej pokožke pevnosť a tvar. Čistiace sérum vo forme jemného peelingu výrazne minimalizuje tvorbu vrások a jemných liniek v tvári. Pomáha aj prirodzenej exfoliácii pleti šetrným odstránením odumretých kožných buniek, ktoré sa môžu na povrchu živej pokožky akumulovať. Bolo preukázané, že sérum UnicClear & Clean účinne pôsobí ako skvelá liečba hyperpigmentácie, stareckých škvŕn, akné a jaziev po akné. Zároveň sťahuje otvorené póry a znižuje tvorbu kožného mazu, čím predchádza vzniku mastnej pleti. Privítajte pleť bez chybičky s dokonalým prípravkom UNICSKIN!

Pleťové sérum UNICSKIN UnicClear & Clean a jeho vlastnosti

  • Pleťové sérum UNICSKIN pre intenzívnu hydratáciu, regeneráciu a omladenie pleti
  • Obsahuje kyselinu glykolovú, ktorá aktívne regeneruje kolagénové a elastínové vlákna
  • Sérum vracia unavenej pokožke pevnosť, elasticitu a tvar
  • Šetrne odstraňuje odumreté kožné bunky z povrchu pokožky
  • Účinne pôsobí proti hyperpigmentácii, stareckým škvrnám, akné a jazvám po akné
  • Eliminuje tvorbu vrások a výrazových línií v tvári
  • Sérum UnicClear & Clean vo forme neabrazívneho jemného peelingu
  • Sťahuje póry a obmedzuje tvorbu kožného mazu
  • Je vhodné pre všetky typy pleti, vrátane citlivej
  • Určené ako pre ženy, tak i pre mužov
  • Sérum kombinuje iba účinné prírodné zložky
  • Prípravok nebol testovaný na zvieratách

Šetrný produkt pre vašu pleť

Nielen, že pleťové sérum UNICSKIN Unic Clear & Clean využíva vo svojom zložení ingrediencie izolované z prírodných zložiek, ale navyše neobsahuje syntetické zahusťovadlá, farbivá, parabény a iné zložky, ktoré by mohli mať vplyv na vaše zdravie. Je nekomedogénne s nemastnou formulou. Hydratačné sérum je tak vhodné ako pre ženy, tak i pre mužov, ktorých trápia jemné aj hlbšie línie v tvári, akné, alebo pigmentové škvrny. Zloženie je vhodné pre všetky typy pleti, vrátane najcitlivejšej. Dermatologicky testované. Netestované na zvieratách.    

Aplikácia:
Koncentrované sérum naneste v množstve 3 – 4 kvapiek na kľúčové oblasti tváre (čelo, bradu, líca a nos), krk a výstrih. Jemnými pohybmi poklepávajte po pokožke tak, aby sérum do nej preniklo. Ošetrenie pleti odporúčame dokončiť pomocou hydratačného krému UNICSKIN.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 30 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné
Typ pleti Normálna

Účinok

Účinok Hydratačný, Regeneračný
Kód:  KSPL2271
Produktové číslo:  606110921480
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08