Obnoviť stránku

TRUSSARDI My Scent EdT 100 ml

5 2 hodnotení
37,90 €

TRUSSARDI My Scent EdT 100 ml

Ak uprednostňujete dámske vône, zvážte kúpu toaletnej vody Trussardi. Dámska toaletná voda Trussardi vám zabezpečí potrebnú dávku sebavedomia na každý náročný deň. Kvetinové tóny pripomínajú kyticu čerstvo narezaných kvetov. Láska, vášeň a túžba patrí medzi silné emócie, ktorými je naplnený flakón tohto omamného parfumu. Dajte šancu toaletnej vode Trussardi, ktorá vám dodá odvahu prejaviť svoje emócie a podeliť sa o svoje pocity.

Toaletná voda TRUSSARDI My Scent EdT 100 ml ...

Zásadné prednosti toaletnej vody TRUSSARDI My Scent EdT 100 ml

  • Toaletná voda Trussardi má v sebe najmä dámske zložky vôní
  • Hlavnú zložku tvorí kvetinová prímes
  • Súčasťou vonných zložiek je tiež mošus (pižmo) a ruža
  • Objem flakónu dosahuje 100 ml
  • Užite si naplno túto vôňu, nech už sa vydáte kamkoľvek

Toaletná voda Trussardi sa môže pochváliť jedinečnou vôňou

Zlepšite si svoju náladu pomocou príjemnej vône toaletnej vody Trussardi. Hlavná kvetinová vôňa upúta pozornosť vďaka svojim starostlivo vybraným prísadám. Zatiaľ čo sa budete oddávať prvému nádychu nevtieravé vône, osviežujúca zmes tónov vonných zložiek, ako je mošus (pižmo) a ruža, predstavuje unikátny spôsob, ako si navrátiť spomienky. Predáva sa v balení s objemom 100 ml. Túto toaletnú vodu si obľúbite na bežné denné nosenie aj na slávnostnejšie príležitosti. Iste s ňou zažiarite na prvom rande, romantickej večeri alebo na večierku.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Kvetinová
Vonné zložky Mošus (pižmo), Ruža

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPFC3301
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8011530995621

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03