Obnoviť stránku

TRISTAR MP-2396

3,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TRISTAR MP-2396

Súprava Tristar MP-2396 je skvelým pomocníkom pre domácu manikúru a pedikúru. Dokonale sa stará ako o nechty na rukách, tak aj na nohách. Pestované a upravené nechty sú vizitkou každého človeka, preto by kvalitná súprava na manikúru a pedikúru nemala chýbať v žiadnej domácnosti. Leštička nechtov je vybavená tromi rôznymi nadstavcami. Pre pilníkovanie nechtov využijete pilníkový nadstavec, pomocou nadstavca na vyhladenie povrchu necht vyhladíte a pre následné vyleštenie nechtu je vhodný nadstavec na leštenie.

Hlavné prednosti

  • Skvelý pomocník pre domácu manikúru a pedikúru
  • Leštička nechtov s tromi rôznymi nadstavcami
  • Pilníkový nástavec
  • Nadstavec na vyhladenie povrchu nechta
  • Nadstavec na leštenie nechtov
  • Jednoduché použitie
  • Ergonomický tvar
  • Bezdrôtový chod na batérie

Jednoduchá a rýchla obsluha prístroja

Použitie prístroja je veľmi jednoduché, v priebehu krátkej chvíle získajú vaše nechty zdravý vzhľad a nádherný tvar. Leštička je opatrená transparentným krytom, vďaka ergonomickému tvaru sa v ruke pohodlne drží. Jej chod je zabezpečený dvomi batériami AA, ktoré nie sú súčasťou balenia. Doprajte svojim nechtom luxusnú starostlivosť pre ich krásny vzhľad a kúpte si túto kvalitnú súpravu manikúry.

 
 

Parametre a špecifikácia

Napájanie

Typ napájania Batériové
Prídavné batérie AA (tužková)

Vlastnosti

Počet nadstavcov 3
Kód:  JQ710q1
Produktové číslo:  MP-2396

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07