Obnoviť stránku

TRIBAL SPJ11 (925/1000, 0,65-0,70 g)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TRIBAL SPJ11 (925/1000, 0,65-0,70 g)

Romantický Tribal SPJ11 prívesok v tvare kruhu, ktorý bude dokonalým ozdobou každej ženské dekolt všetkých vekových kategórií. Dokonalé spracovanie podčiarkuje zdobenie nádherne žiariacich zirkónov v jasnom dizajne. Rovnako ako všetky tribalové bižutérie, tento prívesok má tiež kvalitné spracovanie a sofistikovaný dizajn. Vychutnajte si tento módny doplnok, ktorý vám uvoľní jedinečný štýl!
Striebro sa často používa v klenotníctve najmä kvôli jeho vlastnostiam. Pre svoju jednoduchú krásu a cenovú dostupnosť je striebro jedným z najpopulárnejších módnych doplnkov každého veku. Povrch prívesku je antioxidant potiahnutý ródiom, aby bol čierny a nestratil jeho lesk. 

  • Prívesok sa dodáva bez reťaze

Rozmery puzdra:
12,5 × 6,7 × 4,5 mm

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Typ šperku

Typ šperku Prívesok

Materiál

Materiál Striebro
Povrchová úprava Lesk
Kód:  SP3776
Produktové číslo:  SPJ11

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13