Obnoviť stránku

TRIBAL PSSW08 PINK

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TRIBAL PSSW08 PINK

Prívesok Tribal s ružovo-fialovým kryštálom Swarovski Elements je ideálnym šperkom pre ženy vďaka krásnemu dizajnu a nádhernej žiarivosti kryštálu. Originálny vzhľad v štýle čertíka, ktorý je stále jemný a elegantný a dokazuje, že ste kráska s diablikom v tele.

Tento prívesok je vyrobený z lesklej antikorovej chirurgickej ocele vysokej kvality, ktorá sa používa hlavne na výrobu piercingov a šperkov. Oproti striebru a zlatu je oceľ odolnejšia, nekoroduje (nečernie a nežltne), neohne sa, neláme, nemení farbu, na povrchu sa netvoria žiadne škvrny a je hypoalergénna.

Jeho hladký dizajn má na starosť unikátna technológia opracovania elektromagnetickým leštením, čo zaručuje jeho mikro vyhladenie. Šperky značky Tribal vynikajú kvalitným a veľmi sofistikovaným dizajnom. Doprajte si tento módny doplnok, ktorý podčiarkne váš jedinečný štýl!


Parametre a špecifikácie:
Materiál:
chirurgická oceľ 316L
Kryštál:
Swarovski Elements

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Typ šperku

Typ šperku Prívesok

Osadenie, kamienky

Osadenie Krištále Swarovski

Veľkosť

Veľkosť 1,4 cm (14 mm)

Materiál

Materiál Chirurgická oceľ, Krištáľ
Povrchová úprava Lesk
Kód:  SP069
Produktové číslo:  PSSW08 PINK

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14