Obnoviť stránku

TRIBAL PSSW07 CZ

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TRIBAL PSSW07 CZ

Prívesok Tribal s kryštálom Swarovski Elements je ideálnym šperkom pre ženy vďaka krásnemu spracovaniu a nádhernej ligotavosti kryštálu. Tento prívesok je vyrobený z lesklej nehrdzavejúcej chirurgickej ocele vysokej akosti, ktorá sa používa hlavne na výrobu piercingov a šperkov. Oproti striebru a zlatu je oceľ odolnejšia, nekoroduje (nečerná a nežltne), neohýba sa, neláme sa, nemení farbu, na povrchu sa netvoria žiadne škvrny a je hypoalergénna.

Jeho čisto hladké vyhotovenie má na starosť unikátna technológia opracovania elektromagnetickým leštením, čo zaručuje jeho mikro vyhladenie. Šperky značky Tribal vynikajú kvalitným spracovaním a veľmi sofistikovaným dizajnom. Doprajte si tento módny doplnok, ktorý podčiarkne váš jedinečný štýl!


Parametre a špecifikácia:
Materiál:
Chirurgická oceľ 316L
Kryštál:
Swarovski Elements


Priemer:
13 mm

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Typ šperku

Typ šperku Prívesok

Osadenie, kamienky

Osadenie Krištále Swarovski

Veľkosť

Veľkosť 1,3 cm (13 mm)

Materiál

Materiál Chirurgická oceľ
Povrchová úprava Lesk
Kód:  SP067
Produktové číslo:  PSSW07 CZ

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09