Obnoviť stránku

Tribal PSSW01ROSE

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tribal PSSW01ROSE

Prívesok Tribal PSSW01 v jednoduchom dizajne s nádhernými kryštálmi rozžiari váš outfit. Tento prívesok je vyrobený z antikorovej chirurgickej ocele vysokej kvality, ktorá sa používa najmä pre výrobu piercingov a šperkov. V porovnaní so striebrom a zlatom je oceľ odolnejšia, nekoroduje (nečiernie a nežltne), neohýba sa, neláme sa, nemení farbu, na povrchu sa netvoria žiadne škvrny a je hypoalergénna.


Dominantou šperku sú kryštály Swarovski Elements, ktoré sú vyhlásené svojou kvalitou a jasom. V nežnej ružovej farbe zdôrazní vašu krásu. Šperky značky Tribal vynikajú kvalitou a veľmi sofistikovaným dizajnom. Doprajte si tento módny doplnok, ktorý podčiarkne váš jedinečný štýl!


Parametre a špecifikácie:


Materiál:
chirurgická oceľ


Kamienky:
kryštály Swarovski Elements


Šírka:
0,6 cm
Rozmer:
22×5 mm

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Typ šperku

Typ šperku Prívesok

Osadenie, kamienky

Osadenie Krištále Swarovski

Veľkosť

Veľkosť 2,3 cm (23 mm)

Materiál

Materiál Chirurgická oceľ
Povrchová úprava Lesk
Kód:  SP066
Produktové číslo:  PSSW01ROSE

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02