Obnoviť stránku

TRIBAL ESSW24 CZAB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TRIBAL ESSW24 CZAB

Náušnice Tribal ESSW24 CZAB sú nádherným šperkom, ktorý pristane každej žene. Sú vyrobené z kvalitnej leštenej nehrdzavejúcej ocele, ktorá pripomína na prvý pohľad striebro. Šperky z chirurgickej ocele môže bez obáv používať aj citlivá osoba.
Nehrdzavejúca oceľ, nazývaná tiež ako švédska oceľ, je veľmi odolná a vyniká vysokou tvrdosťou. Môžete si teda byť istí, že tieto náušnice vydržia aj náročnejšie nosenie, ktoré napríklad striebro alebo zlato nezvláda a šperk sa poškodzuje. Povrch náušníc je leštený. Priemer náušníc je 9 mm. Celý dizajn je rafinovane jednoduchý v podobe malých drobných náušníc so zapínaním na puzetky. Náušnice zdobia kryštály Swarovski Elements svetlej farby, ktoré sa trblietajú ako malé diamanty a šperk ták nádherne rozžiari.
Náušnice sú vhodným darčekom, ktorý možno nosiť každý deň. Tento originálny kúsok s jednoduchým dizajnom perfektne doplní denný aj večerný outfit a hodí sa na každú príležitosť. Ozdobte sa krásnym šperkom, ktorý sa hodí na denné nosenie aj do spoločnosti.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Typ šperku

Typ šperku Náušnice

Osadenie, kamienky

Osadenie Krištále Swarovski

Materiál

Materiál Chirurgická oceľ, Krištáľ
Hmotnosť šperku 1,40 g
Povrchová úprava Lesk

Typ zapínania

Typ zapínania náušníc Puzeta
Kód:  SP414
Produktové číslo:  ESSW24CZAB

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01