Obnoviť stránku

TRIBAL ESS406

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TRIBAL ESS406

Objavte krásu šperkov z hypoalergénneho materiálu v dizajne, ktorý rešpektuje súčasné módne trendy. Váš outfit oživia kruhové náušnice vyrobené z chirurgickej ocele s lešteným povrchom .

Kľúčové vlastnosti

  • Chirurgická oceľ
  • Leštený povrch
  • Okrúhle náušnice
  • Veľkosť náušníc 20 × 11 × 1 milimeter
  • Zapínanie do vidlice v tvare V

Klasické kruhy odlišne

Aj oceľ môže zdobiť. Kruhové náušnice Tribal ESS406 z vysoko kvalitnej chirurgickej ocele 316L sú neprehliadnuteľné a zaručene pritiahnu zrak. Šperky z hypoalergénnej ocele vyhľadávajú hlavne tí, ktorí sú alergickí na nikel. Navyše je chirurgická oceľ odolná proti poškodeniu, jej povrch neoxiduje a nemení farbu. Na dlhú dobu si tak šperk zachová svoje estetické vlastnosti bez zmeny. Kruhové náušnice majú zapínanie do vidlice v tvare písmena V. Ich moderný vzhľad ich predurčuje na každodenné nosenie.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Typ šperku

Typ šperku Náušnice

Materiál

Materiál Chirurgická oceľ

Typ zapínania

Typ zapínania náušníc Pre kruhy
Kód:  SP6112
Produktové číslo:  8596096000311

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18