Obnoviť stránku

TRIBAL ESLD22

4,0 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TRIBAL ESLD22

Dámske náušnice Tribal ESLD22 sú perfektným doplnkom vyrobeným z chirurgickej ocele, ktorý vyzdvihne jedinečnosť a eleganciu každej ženy. Pevný materiál vám umožní používať náušnice všade tam, kde klasický materiál neobstojí. Tento materiál sa stal hitom najmä pre svoju odolnosť a vzhľad podobný striebru.
Telo náušnice je z chirurgickej nehrdzavejúcej ocele. Chirurgická oceľ, nazývaná tiež ako švédska oceľ, je veľmi odolná a vyniká vysokou tvrdosťou. Môžete si teda byť istí, že tento šperk vydrží aj náročnejšie nosenie, ktoré napríklad striebro alebo zlato nezvláda a šperk sa poškodzuje.
Tieto originálne dámske náušnice majú kruhový tvar a po celom obvode majú dierky v podobe sieťoviny. Povrchová úprava je vyhotovená v lesku. Zapínajú sa pomocou praktickej oceľovej puzety. Náušnice môžu byť vhodným darčekom pre dievčatá aj ženy, ktorý možno nosiť každý deň, ale rovnako dobre náušnice vyniknú aj pri slávnostnejších príležitostiach. Doprajte si tento módny doplnok, ktorý podčiarkne váš jedinečný štýl!

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Typ šperku

Typ šperku Náušnice

Materiál

Materiál Chirurgická oceľ

Typ zapínania

Typ zapínania náušníc Puzeta
Kód:  SP423
Produktové číslo:  27157855

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11