Obnoviť stránku

TRIBAL ESH26 steel

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TRIBAL ESH26 steel

Náušnice Tribal ESH26 steel sú šperkom, ktorý pristane každému dievčaťu či žene. Sú vyrobené z kvalitnej lesklej chirurgickej ocele, ktorá pripomína na prvý pohľad striebro v oceľovej farbe. Náušnice majú priemer 26 mm. Zapínanie je do vidlice v tvare V. Náušnice možno nosiť vo všedný deň, ale aj na významnejšie príležitosti.
Chirurgická – nerezová oceľ, nazývaná tiež ako švédska oceľ, je veľmi odolná a vyniká vysokou tvrdosťou. Je odolná proti neoxidujúcim kyselinám a jamkovej korózii, neohne sa a neláme. Nemení farbu a na jej povrchu sa netvoria žiadne škvrny. Je hypoalergénna, čo znamená, že na ňu používatelia nemajú žiadne alergické reakcie a neuvoľňuje ani žiadne niklové soli. Môžete si byť istí, že tento šperk vydrží aj náročnejšie nosenie, ktoré napríklad striebro alebo zlato nezvláda a šperk sa poškodzuje.
Celý dizajn šperku je rafinovane jednoduchý, ale o to je šperk zaujímavejší. Jedinečný kúsok so zaujímavým dizajnom perfektne doplní denný aj večerný outfit a hodí sa aj na slávnostnejšie príležitosti. Bude vyzerať pôsobivo na ušiach mladého dievčaťa, ale aj dospelej ženy. Náušnice sú nenápadné, ale slušivé a celkom iste zdôraznia v spoločnosti vašu osobnosť a štýl. Doprajte sebe alebo osobe vám blízkej tento darček vhodný pre dievča aj ženu každého veku, ktorý možno nosiť každý deň.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Typ šperku

Typ šperku Náušnice

Osadenie, kamienky

Osadenie Bez osadenia

Materiál

Materiál Chirurgická oceľ
Hmotnosť šperku 3,90 g
Povrchová úprava Lesk

Typ zapínania

Typ zapínania náušníc Pre kruhy
Kód:  SP139
Produktové číslo:  ESH26 steel

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09