Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TRAVALO Refill Atomizer Classic HD Gold 5 ml

4,7 128 hodnotení
10,90 €

TRAVALO Refill Atomizer Classic HD Gold 5 ml

Plniteľný rozprašovač parfumov Travalo Refill Atomizer Classic HD je vhodným darčekom pre každú dámu, ktorá chce mať svoj obľúbený parfum stále po ruke. Vďaka svojej veľkosti sa zmestí do každej kabelky a svojou nízkou hmotnosťou ju nebude zbytočne zaťažovať. Vyrába sa v mnohých farbách, a tak si každý príde na svoje.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný hliníkový povrch zamedzí poškodeniu pri páde na zem
  • Indikátor v podobe okienka po strane zaručí, že budete mať vždy prehľad o aktuálnom množstve vašej obľúbenej vône
  • Vďaka praktickej veľkosti sa flakónik vojde aj do tej najmenšej kabelky
  • Zo širokej ponuky farebných odtieňov si vyberie naozaj každý
  • Rozmer: 8 cm
  • Váha: 13 g

 

Vďaka tomuto skvelému pomocníkovi si budete môcť vziať svoj obľúbený parfum naozaj kamkoľvek a nebudete sa musieť obávať preťaženej kabelky. Veľmi kvalitný hliník zaručí, že sa pri prípadnom páde na zem nič nerozbije ani nerozleje.

S pomocou indikátora, ktorý má podobu malého okienka po strane, vždy budete vedieť, kedy máte flakónik doplniť.

Doplnenie obľúbenej vône je veľmi ľahké. Travalo len nasadíte namiesto rozprašovača vášho parfumu a párkrát stlačíte. Počas chvíle je nádobka naplnená a pripravená na použitie.

Tento plniteľný rozprašovač s perfektným dizajnom poteší každého, kto chce mať svoju najmilšiu vôňu stále pri sebe. Okamžite si ho zamilujete a určite sa stane vaším verným pomocníkom v akejkoľvek situácii.

 
Kód:  KPFH698-a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  619098000863

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01