Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TONI & GUY Texture Detox Shampoo 250 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TONI & GUY Texture Detox Shampoo 250 ml

Šampón Texture Detox kaderníckej značky Toni & Guy, ktorú vyhľadávajú kreatívni a sebaistí zákazníci, je určený pre vlasy, ktorým chýba textúra. Vďaka vysoko účinným ingredienciám zmyje z vlasov všetky nečistoty od korienkov ku končekom a perfektne ich pripraví na ďalšie stylingové úpravy. Vlasy budú mäkké, uhladené a po hlbokom čistení detoxikované od zvyškov predchádzajúcich použitých prípravkov. Na dosiahnutie perfektných výsledkov je vhodné použiť na následné úpravy prípravky rovnakej značky. Tento šampón je určený na všetky typy vlasov. Prípravok je dermatologicky testovaný.

Kľúčové vlastnosti šampónu Toni & Guy Texture Detox

  • Šampón Texture Detox kaderníckej značky Toni & Guy
  • Dodá vlasom príjemnú textúru
  • Vymýva z vlasov všetky nečistoty a zvyšky stylingových prípravkov
  • Vlasy zanechá mäkké, uhladené a perfektne čisté
  • Určené pre všetky druhy vlasov
  • Dermatologicky testované

Použitie:
Malé množstvo šampónu naneste na mokré vlasy od korienkov ku končekom. Dôkladne opláchnite. V prípade potreby opakujte.
Zloženie:
Aqua (water), Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Citric acid, Disodium EDTA, DMDM hydantoín, Isopropyl alcohol, Magnesium chloride, Magnesium nitrate, Methylchloroisothiazoline, Methylisothiazolinone, Parfum (fragrance), Polyquaternium-10, PPG-12, Sodium acetate, Sodium benzoate, Sodium hydroxide, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool
Bezpečnostné pokyny:
Používajte len podľa návodu. Vyhýbajte sa kontaktu s očami. V prípade kontaktu s očami ich ihneď vypláchnite teplou vodou. V prípade vzniku podráždenia prerušte používanie.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Hladký účes

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné, Mastné, Normálne, Suché

Objem

Objem 250 ml
Kód:  VLS988
Produktové číslo:  79400204349
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06