Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TONI&GUY Suchý šampon 2× 100 ml – cestovné balenie

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TONI&GUY Suchý šampon 2× 100 ml – cestovné balenie

Suchý šampón TONI & GUY osvieži vaše vlasy a dodá im viditeľný objem, kedykoľvek budete potrebovať. Nepostrádateľný je v prípade, že si nemáte možnosť umyť hlavu, alebo ste si ju umyť nestihli. Jednoducho nanesiete suchý šampón na vlasy a počas niekoľkých minút uvidíte ten rozdiel. Na vlasoch nie sú vidieť známky mastnoty, vlasy sú nadýchané, svieže a krásne prevoňané. Navyše vás sprevádza pocit čistoty, ako by ste si práve umyli hlavu klasickým spôsobom. Rozmaznávajte svoje vlasy tou najlepšou starostlivosťou, starajte sa o nich s TONI & GUY!

Účinky

  • Dokonale absorbuje mastnotu z vlasov
  • Dodáva vlasom objem a sviežosť
  • Príjemne vlasy prevonia
  • Nezanecháva biele stopy


Použitie:
Naneste prípravok na vlasy a dôkladne ich rozčešte.
Zloženie:
Butane, Isobutane, Propane, Alcohol denat., Aluminum starch octenylsuccinate, Aqua (water), Parfum (fragrance), Isopropyl myristate, Silica, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ šampónu

Typ šampónu Suchý

Účinok

Účinok Objem

Typ vlasov

Typ vlasov Mastné, Normálne

Objem

Objem 100 ml

Typ balenia

Typ balenia Cestovné balenie
Kód:  VLS173s

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17