Obnoviť stránku

TONI&GUY Intense Softness Shampoo 2× 250 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TONI&GUY Intense Softness Shampoo 2× 250 ml

Šampón Intense Softness od kaderníckej značky Toni & Guy, ktorú vyhľadávajú kreatívni a sebaistí zákazníci, je určený na vlasy, ktorým chýba prirodzená hebkosť a lesk. Vďaka vysoko účinným ingredienciám dodá vlasom potrebnú hydratáciu a perfektne ich pripraví pre ďalšie stylingové úpravy. Po použití zostanú jemné, prirodzene hebké a žiarivo lesklé. Pre dosiahnutie perfektných výsledkov je vhodné následne použiť kondicionér Intense Softness na normálne vlasy a na následné úpravy ďalšie stylingové prípravky rovnakej značky. Tento šampón je určený na normálne vlasy. Prípravok je dermatologicky testovaný.

Kľúčové vlastnosti šampónu Toni & Guy Intense Softness

  • Šampón Intense Softness od kaderníckej značky Toni & Guy
  • Dodá vlasom prirodzenú hebkosť a lesk
  • Vlasy jemne umýva a hydratuje
  • Určené na normálne vlasy
  • Dermatologicky testované

Použitie:
Malé množstvo šampónu naneste na mokré vlasy od korienkov ku končekom. Dôkladne opláchnite. V prípade potreby opakujte.
Zloženie:
Aqua (water), Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Carbomer, Citric acid, Cocamide MEA, Dimethiconol, Disodium EDTA, DMDM hydantoin, Glycerin, Glycol distearate, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Magnesium chloride, Magnesium nitrate, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Magnesium chloride, Magnesium nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfum (fragrance), PEG-45M, Phenoxyethanol,PPG-12, Silica, Sodium benzoate, Sodium chloride, Sodium hydroxide, TEA-dodecylbenzenesulfonate, TEA-sulfate, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool
Bezpečnostné pokyny:
Používajte len podľa návodu. Vyhýbajte sa kontaktu s očami. V prípade kontaktu s očami ich ihneď vypláchnite teplou vodou. V prípade vzniku podráždenia prerušte používanie.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Hydratácia

Typ vlasov

Typ vlasov Normálne

Objem

Objem 500 ml
Kód:  VLS989s

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07