Obnoviť stránku

TONI&GUY Šampón pre poškodené vlasy 50 ml

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TONI&GUY Šampón pre poškodené vlasy 50 ml

Šampón Toni&Guy dodá poškodeným vlasom intenzívnu výživu, extra lesk a prirodzený vzhľad. Účinne pomáha napraviť všetky poškodenia vlasov, či už je pôvod ich vzniku akýkoľvek. Vlasy posilňuje, obnovuje a poskytuje im optimálnu výživu aj potrebnú hydratáciu. Zároveň preventívne pôsobí proti nechcenému rozstrapkaniu a lámaniu končekov. Vlasy sú po použití zdravé, hebké a plné sily. Doprajte svojím vlasom tú najlepšiu starostlivosť so značkou Toni&Guy!

Určené pre:
Suché a poškodené vlasy
Účinky:

  • Posilňuje, vyživuje a regeneruje vlasy
  • Navracia vlasom pružnosť, silu a lesk
  • Pôsobí preventívne proti lámaniu končekov

Použitie:
Aplikujte na mokré vlasy, napeňte a potom dôkladne opláchnite. Pre najlepší výsledok sa odporúča použiť aj kondicionér Toni&Guy pre poškodené vlasy.

Objem:
50 ml

Zloženie:
Aqua (water)Sodium laureth sulfateCocamidopropyl betaineSodium chlorideDimethiconolAmodimethiconeCarbomerCetrimonium chlorideCitric acidCocamide MEACyclopentasiloxaneDimethyl palmitamineDisodium EDTADMDM hydantoinGluconolactoneGlycerinGlycol distearateGuar hydroxypropyltrimonium chlorideMagnesium chlorideMagnesium nitrateMethylchloroisothiazolinoneMethylisothiazolinoneMicaParfum (fragrance)PEG-45MPhenoxyethanolPPG-12SilicaSodium benzoateSodium hydroxideSodium sulfateTEA-dodecylbenzenesulfonateTEA-sulfateTrehaloseTrideceth-12CitronellolGeraniolLimoneneLinaloolCI 77891

Kód:  VLS062
Produktové číslo:  79400204752

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02