Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TONI&GUY Šampón na jemné vlasy 250 ml

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 6,41 €/ks
Pri kúpe 2 ks 5,92 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 5,42 €/ks

TONI&GUY Šampón na jemné vlasy 250 ml

Šampón Toni&Guy Cleanse pomôže vašim vlasom získať objem a zdravý vzhľad. Je určený na jemné vlasy, ktoré nedržia tvar a sú bez objemu. Šetrne vlasy čistí, dodáva im objem od korienkov a zároveň posilňuje vlasové vlákna. Vlasy po umytí zostávajú hydratované, svieže a príjemne prevoňané. Šampón má jemnú konzistenciu a je možné ho používať každý deň. Doprajte svojim vlasom tú najlepšiu starostlivosť so značkou Toni&Guy!

Určené na:
Jemné vlasy bez objemu.
Použitie:
Prípravok naneste do mokrých vlasov, vytvorte penu a po chvíli pôsobenia šampón dôkladne opláchnite.
Účinky:

  • Dodáva vlasom objem od korienkov
  • Posilňuje vlasové vlákna
  • Hydratuje
  • Zanecháva vlasy čisté, svieže a voňavé

Objem:
250 ml

Zloženie:
Aqua (water), Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Carbomer, Citric acid, Cocamide MEA, Dimethiconol, Disodium EDTA, DMDM hydantoin, Glycol distearate, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Magnesium chloride, Magnesium nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiatolinone, Parfum (fragrance), Phenoxyethanol, PPG-12, Sodium benzoate, Sodium chloride, Sodium hydroxide, TEA-dodecylbenzensulfonate, TEA-sulfate, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Objem, Hydratácia, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné

Objem

Objem 250 ml
Kód:  VLS047
Produktové číslo:  79400204356

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17