Obnoviť stránku

TomTom Runner 3 (S) ružovo-oranžový

5 3 hodnotení

TomTom Runner 3 (S) ružovo-oranžový

Nový model bežeckých hodiniek TomTom GPS Runner 3 s veľkosťou S ružovo-oranžovej farby vám ponúka presné meranie vašich športových výkonov v reálnom čase a aj možnosť využitia pre viacero športov.

Zaobstaraním týchto športových hodiniek s veľkým grafickým displejom s rozlíšením 144 × 168 pixelov, získate množstvo ďalších funkcií. Napríklad skúmanie trasy, alebo vnútorný tréningový režim. Veľkosť remienka je 125 – 172 mm.

Hlavné prednosti

  • Údaje o športových aktivitách v reálnom čase
  • Vhodné pre viacero športov
  • Prepojenie s obľúbenými bežeckými aplikáciami
  • Jednoduché ovládanie a odolnosť
  • Výdrž pri využití GPS až 11 hodín!

Výdrž a komunikácia

Hodinky používajú na prenos dát do PC modernú technológiu Bluetooth. Informácie z hodiniek sa prenesú buď do TomTom MySports, alebo do niektorej z vašich obľúbených bežeckých aplikácií a môžete ihneď sledovať vaše zlepšenie. Ovládanie hodiniek sa vykonáva jednoducho pomocou jedného tlačidla.

Vďaka tenkému spracovaniu sú veľmi ľahké. Pri bežnej prevádzke vydržia hodinky na jedno nabitie cca 3 týždne. Ak zapnete GPS, očakávajte výdrž až 11 hodín!

Trénujte inteligentne

Pri tréningu si môžete vyberať z niekoľkých športových aktivít a režimov. Patria sem napríklad beh, jazda na bicykli, plávanie, posilňovňa, voľný štýl, alebo bežecký pás. Trénovať môžete intervalovým tréningom, pri ktorom si zlepšíte rýchlosť i kondíciu. Alebo si zvoľte pretekársky režim a snažte sa prekonať svoje predchádzajúce výkony.

Samozrejme môžete si nastaviť aj svoje denné či týždenné ciele a po ich splnení sa podeliť so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach. Pre dosiahnutie najlepších výkonov sa bude hodiť funkcia automatického sledovania spánku.

Pri akom športe sa vám budú hodiť

  • Bežecký pás – merajú rýchlosť, tempo, vzdialenosť, spálené kalórie a čas trvania
  • Halová cyklistika – merajú spálené kalórie a trvanie (kadencia, rýchlosť, tempo a vzdialenosť – prostredníctvom voliteľného snímača kadencie)
  • Beh – merajú rýchlosť, tempo, vzdialenosť, spálené kalórie, čas trvania, poskytujú navigáciu a predinštalované chodníky
  • Posilňovňa – merajú čas trvania, tep srdca a spálené kalórie
  • Jazda na bicykli – merajú rýchlosť, tempo, vzdialenosť, spálené kalórie, čas trvania, poskytujú navigáciu a predinštalované chodníky (kadencia – prostredníctvom voliteľného snímača kadencie)
  • Voľný štýl – merajú rýchlosť, tempo, vzdialenosť, spálené kalórie, čas trvania, poskytujú navigáciu a predinštalované chodníky
  • Plávanie – merajú počet kôl, vzdialenosť, rýchlosť, čas trvania, spálené kalórie a zábery

Osobný tréning

Získajte perfektné možnosti nastavenia vašich športových aktivít priamo na vašich hodinkách s funkciou Osobné tréningy. Vďaka nej budete schopní presne si nastaviť intenzitu, tempo, vzdialenosť, trvanie a počet súborov. Pridajte si toľko segmentov koľko je potrebné aby ste si vytvorili cvičenie šité priamo pre vaše potreby. Máte k dispozícii viac ako 50 jedinečných tréningov pre beh a cyklistiku, a to všetko vo vašich hodinkách.

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS

Displej

Sklíčko Plastové

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra Čierna
Hmotnosť 47 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, GPS
Senzory a hardvér Akcelerometer

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Plávanie
Funkcia merania športu Krokomer, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Intervalový tréning
Zdravotné funkcie Monitoring spánku

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 21 h (0,88 d)
Bežná výdrž batérie 11 h (0,46 d)
Kód:  PP595i11
Produktové číslo:  1RL0.001.02
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17