Obnoviť stránku

TOMMY HILFIGER model Candice 1781858

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TOMMY HILFIGER model Candice 1781858

TOMMY HILFIGER model Candice 1781858 sú nadčasové dámske hodinky, ktoré určite zaujmú moderným a kvalitným spracovaním. Na prvý pohľad vás upúta Strieborná farba puzdra a tiež to, že materiál remienka je Koža, čo tvorí zaujímavú ozdobu zápästia bez toho, aby došlo k redukcii funkcií. Remienok a jeho dĺžku možno samozrejme nastaviť podľa vašej potreby. Vďaka vodoodolnosti 30 m (3 ATM) tieto hodinky bez problémov môžete používať aj pri plávaní. Analógové hodinky sú oprávnene najobľúbenejším spôsobom merania času, vhodným na akúkoľvek príležitosť. Výkonná batéria Quartz hodiniek TOMMY HILFIGER model Candice 1781858 je istotou, že vaše hodinky vydržia tikať ešte dlho.

Nenahraditeľnou funkciou je budík. Vzhľadom na to, že tieto hodinky zaručene nedáte dolu z ruky, nehrozí, že by ste premeškali dôležitú schôdzku.

  • Bez osadenia doplňujúce ciferník sú prepychovým detailom
  • Ciferník chráni minerálne sklíčko, jeho poškodenie je preto prakticky nemožné

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 36 mm
Osadenie Bez osadenia

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Materiál remienka Koža

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO13418
Produktové číslo:  7613272249737
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04