Obnoviť stránku

TOM TAILOR Cool Mind EdT 50 ml

Garancia najlepšej ceny
Novinka
19,90 €

TOM TAILOR Cool Mind EdT 50 ml

Ak ste si obľúbili pánske vône, môžeme vám ponúknuť toaletnú vodu Tom Tailor. Pánska toaletná voda Tom Tailor vás bude sprevádzať pri každej náročnej úlohe. Impozantná škála drevitých tónov je základom sofistikovanej, tajomnej a zmyselnej vône. Nanesením úspešne podčiarknete rysy zrelej a odvážnej osobnosti. Výrazne korenistá vôňa vás nadchne skvele nakombinovanými vonnými zložkami. Je intenzívna a pulzujúca a dovolí vám sa zamerať na opojnosť prítomnosti. Predstavte svoju osobnosť svetu pomocou toaletnej vody Tom Tailor a nechajte vyniknúť svoje pravé ja.

Kľúčové vlastnosti toaletnej vody TOM TAILOR Cool Mind EdT 50 ml

  • Toaletná voda Tom Tailor kombinuje pánske tóny vôní
  • Hlavnú zložku tvorí drevitá kombinácia vonných tónov
  • S hlavnou zložkou je spojená aj vedľajšia korenená prímes
  • Spoľahnite sa na vôňu nemecké toaletnej vody Tom Tailor
  • Objem flakónu dosahuje 50 ml
  • Vychutnajte si tú neuveriteľnú silu okamihu s touto vôňou

Toaletná voda Tom Tailor sa môže pochváliť jedinečnou vôňou

Objavte krásu a jedinečnosť aj vo všedných veciach s toaletnou vodou Tom Tailor. Hlavná drevitá a vedľajšia korenená vôňa na vás okamžite zapôsobia starostlivo vyberanými ingredienciami. Nápaditý flakón nemecké toaletnej vody Tom Tailor podporí vaše sebavedomie a unesie vás za hranice prítomnosti. Môžete sa tešiť na flakón s objemom 50 ml. Táto toaletná voda vynikne ako počas slávnostnejšej príležitosti, tak aj počas bežného dňa. Určite si s ňou spojíte veľa nezabudnuteľných okamihov.

Zloženie

Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Coumarin, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Linalool, Citral, Cinnamal.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Drevitá
Krajina pôvodu Nemecké

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KPFT1037
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4051395192180

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01