Obnoviť stránku

TOM TAILOR Cool Mind EdT 30 ml

Garancia najlepšej ceny
Novinka
14,90 €

TOM TAILOR Cool Mind EdT 30 ml

Ak uprednostňujete pánske vône, potom by vášmu zraku určite nemala uniknúť toaletná voda Tom Tailor. Pánska toaletná voda Tom Tailor dokonale podčiarkne vašu mužnosť aj štýl. Prejdite sa lesnou cestou sveta kúzelnej a nezameniteľnej drevitej vône. Medzi jej prednosti patrí hrejivosť, sviežosť, jemnosť aj silná a dlhá výdrž. Výrazne korenistá vôňa vás nadchne skvele nakombinovanými vonnými zložkami. Je intenzívna a pulzujúca a dovolí vám sa zamerať na opojnosť prítomnosti. Siahnite po toaletnej vode Tom Tailor, ktorá napovie o vašej osobnosti viac, než by ste si vôbec dokázali predstaviť.

Kľúčové vlastnosti toaletnej vody TOM TAILOR Cool Mind EdT 30 ml

  • Toaletná voda Tom Tailor obsahuje predovšetkým pánske tóny vôní
  • Základom hlavnej zložky je drevitá kombinácia vonných tónov
  • S hlavnou zložkou je spojená aj vedľajšia korenená kombinácia vonných tónov
  • Nechajte sa unášať na krídlach nemecké toaletnej vody Tom Tailor
  • Objem flakónu: 30 ml
  • Nechajte sa rozmaznávať podmanivou vôňou

Toaletná voda Tom Tailor sa môže pochváliť jedinečnou vôňou

Zistite, čo sa skrýva za toaletnou vodou Tom Tailor. Hlavná drevitá a vedľajšia korenená vôňa vás zaujmú svojím netypickým výberom ingrediencií. Nápaditý flakón nemecké toaletnej vody Tom Tailor je plný energie a zmyselnosti, ktorú vám prepožičia pri akejkoľvek príležitosti. Predáva sa v balení s objemom 30 ml. S touto toaletnou vodou sa môžete vydať do rušného pracovného dňa, ale hodí sa aj na špeciálne príležitosti. Bude skvelým spoločníkom pri mnohých dôležitých životných míľnikoch.

Zloženie

Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Coumarin, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Linalool, Citral, Cinnamal.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Drevitá
Krajina pôvodu Nemecké

Objem

Objem 30 ml
Kód:  KPFT1036
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4051395192142

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16