Obnoviť stránku

TIMEX Weekender TW2R26000

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TIMEX Weekender TW2R26000

TIMEX Weekender TW2R26000 sú solídne hodinky vhodné pre všetkých, čo chcú efektívne organizovať svoj čas a majú štýl. Na zápästí bude vynikať zlatá farba puzdra spolu so skutočnosťou, že materiál remienka je koža, čo pomáha náramku zaujať na prvý pohľad, pričom samozrejmosťou je úplný komfort pri nosení. Remienok jednoducho nastavíte tak ako je vám to pohodlné. Vďaka hodnote vodotesnosti 30 m (3 ATM) môžete hodinky bez problémov nosiť aj pri kúpaní alebo plávaní. Analógové zobrazenie je sto rokmi preverenou klasikou na každodenné nosenie. Kvalitná batéria Quartz hodiniek TIMEX Weekender TW2R26000 zaručí, že vaše hodinky vydržia tikať ešte dlho.

Výrobca nezabudol ani na starý dobrý budík. Keď vezmeme do úvahy, že tieto hodinky budete určite radi všade nosiť pri sebe, nemusíte sa báť, že by ste zaspali.

  • Osadenie: Bez osadenia

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 41 mm
Osadenie Bez osadenia

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Materiál remienka Koža

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO14337
Produktové číslo:  7530486837584

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04