Obnoviť stránku

TIMEX TW2R35800UK

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TIMEX TW2R35800UK

TIMEX TW2R35800UK sú kvalitné pánske hodinky vhodné pre všetkých, čo chcú efektívne organizovať svoj čas a majú štýl. Na ruke naň upozorní strieborná farba puzdra v kombinácii s tým, že remienok tvorí koža, čo viedlo k peknému dizajnu, nie však na škodu pohodlia pri nosení. Remienok bez problémov upravíte pre vaše potreby. Vďaka vodotesnosti 30 m (3 ATM) hodinky bez problémov môžete nosiť pri plávaní a iných vodných športoch. Analógové ručičky sú sú správnou voľbou na bežné denné použitie. Spoľahlivá Quartz batéria hodiniek TIMEX TW2R35800UK je istotou, že vaše hodinky vydržia merať čas naozaj dlho.

Každému určite príde vhod budík. Keď vezmeme do úvahy, že pánske hodinky budete zaiste neradi dávať dolu z ruky, nehrozí, že by ste premeškali dôležitú schôdzku. Hodinky vás nenechajú v štichu ani pri nedostatku svetla majú totiž užitočnú funkciu osvetlenia.

  • Osadenie: bez osadenia
  • Na ciferníku nájdete minerálne sklíčko, jeho poškodenie je preto prakticky nemožné

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 38 mm
Osadenie Bez osadenia

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Farba ramienka Hnedá
Materiál remienka Koža

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO14821
Produktové číslo:  753048742028

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03