Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Timex TW2P66800

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Timex TW2P66800

Dámske elegantné hodinky TW2P66800 od značky Timex sú spoločenské hodinky žiarivo striebornej farby, ktoré sa hodia ako pre obchodné rokovania, tak aj pre návštevu rôznych spoločenských udalostí a kultúrnych podujatí. Analógové hodinky vám ponúknu veľa skvelých funkcií, disponujú chronografom, stopkami, zobrazujú aktuálny dátum. Ich vodoodolnosť je 3 ATM. Očarí vás svojím strieborným okrúhlym ciferníkom s tromi malými ciferníčkami, ktorý je po svojom obvode ozdobený trblietavými sklenenými kamienkami. Ciferník je zasadený do strieborného puzdra, zhora je proti poškriabaniu chránený odolným minerálnym sklíčkom.
Hodinky doplňuje strieborný remienok z antikorovej ocele s uzatvárateľnou sponou. Ich napájanie je zaisťované pomocou batérie a strojčeka Quartz. Poteší každú ženu, ktorá sa rada strojí a chce sa páčiť. Nádherne budú vyzerať na vašom zápästí, dokonale doplní váš outfit. Tieto luxusné hodinky sú symbolom funkčnosti a atraktívneho moderného dizajnu.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Ciferník a displej

Farba ciferníka Strieborná
Osadenie Sklenené kamienky

Remienok

Farba ramienka Strieborná
Materiál remienka Oceľ

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO7620
Produktové číslo:  753048649983

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03