Obnoviť stránku

Timex T2P058

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Timex T2P058

Každé značkové hodinky nie sú zárukou kvality, ale pokiaľ ide o značku Timex, môžete sa na kvalitu spoľahnúť. Táto firma je na trhu viac ako 150 rokov a v Amerike ide o najväčšieho producenta hodiniek vôbec. Firma Timex sa drží tradičných a rokmi overených prvkov, vďaka čomu sú ich hodinky veľmi štýlové a vkusné. Avšak pokiaľ ide o technológie, prichádzajú stále s niečím novým a ich výrobky sa tak chvália technologickými inováciami a najnovšími výrobnými postupmi.
Tieto klasické dámske hodinky vyčnievajú geniálnou jednoduchosťou svojho dizajnu. Pár výrazných prvkov im navyše dodá na pôvabe, vďaka čomu s nimi zažiarite v akejkoľvek spoločnosti. Ich veľkou výhodou je aj vodotesnosť 5 ATM. To v praxi znamená, že sa s nimi bez problémov môžete kúpať či plávať. Sú vyrobené z kvalitnej ocele a ponúkajú množstvo funkcií navyše ako napríklad dátum alebo stopky.
Ďalšie funkcie:
Stopky
Dátum
Tachymeter
INDIGLO nočné osvetlenie
Fluorescenčné ručičky

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO3948
Produktové číslo:  753048446070

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18