Obnoviť stránku

TIGI Catwalk Thickening Gel Cream 215 ml

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TIGI Catwalk Thickening Gel Cream 215 ml

Vlasový krém TIGI Catwalk Thickening Gel Cream je kozmetický prípravok, ktorý je určený pre zväčšenie objemu jemných a slabých vlasov. Krém má gélovo-krémovú konzistenciu, ktorá sa pre vaše väčšie pohodlie pri nanášaní dávkuje pumpičkou. Prípravok sa neoplachuje a môže tak pôsobiť na vaše vlasy po celú dobu až do ďalšieho umytia vlasov. Krém vlasy hydratuje, vyživuje, posilňuje a dodáva im prirodzený lesk.

Bohaté zloženie tohto vlasového krému obsahuje extrakty z fialky a jazmínu, ktoré dodávajú vlasom zdravý vzhľad a silu. Levandule a wisérie starajú o vlasy i pokožku hlavy a do hĺbky vlasové vlákno hydratujú. Prípravok obsahuje UV filter pre ochranu farby vašich vlasov pred slnečnými lúčmi. Krém sa ľahko vyčesáva a dodáva účesu celodenný objem bez zbytočného zaťaženia. Doprajte si bohatý objem, zdravý vzhľad a prirodzený lesk vašich vlasov!
Aktívne látky:

  • Extrakty z fialky a jazmínu dodávajú vlasom zdravý vzhľad a silu.
  • Levandule a wisérie starajú o vlasy i pokožku hlavy a do hĺbky vlasové vlákno hydratujú.
  • UV filter zaisťuje ochranu farby vašich vlasov pred slnečnými lúčmi.


Typ vlasov:
Pre jemné a slabé vlasy.
Použitie:
Naneste zodpovedajúce množstvo 1 - 3 pumpičky pre finálnu úpravu účesu a nechajte zaschnúť alebo tvarujte finálny účes podľa svojich zvyklostí fénom, kulmou alebo žehličkou. Neoplachujte!
Objem:
215 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy
Kód:  KSVL2241

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04