Obnoviť stránku

TIGI Catwalk Root Boost Spray 243 ml

4,4 3 hodnotení

TIGI Catwalk Root Boost Spray 243 ml

S jemnými vlasmi je práca. Všakže. Poletujú si, ako samé chcú. K tomu, aby ste z nich vytvorili objemný účes, väčšinou nestačí mať len hrebeň a fén. Výbornou voľbou na jemné vlasy je stylingové tužidlo v spreji TIGI Catwalk Root Boost Spray, s ktorého pomocou sa vám podarí vašim vlasom dodať dlhotrvajúci objem a vytvarovať účes, s ktorým sa budete cítiť ako filmová hviezda na červenom koberci.

Kľúčové vlastnosti

  • Stylingové tužidlo v spreji
  • Dodáva objem jemným vlasom
  • Proti statickej elektrine
  • Eliminuje poletovanie vlasov
  • Neoplachuje sa

Pre dlhotrvajúci objem jemných vlasov

Naneste stylingované tužidlo TIGI Catwalk Root Boost Spray ku korienkom vlasov, neoplachujte a fénom vyfúkajte do dlhotrvajúceho objemu. Extrakty z levandule, jazmínu a fialky eliminujú poletovanie vlasov, pôsobia proti statickej elektrine. Vaše vlasy budú hebké, silné a žiarivé.

Obsah:
243 ml

Zloženie:
Aqua (Water/Eau), Dimethyl Ether, Hydrofluorocarbon 152a, VP/VA Copolymer, PVP, PEG-45 Palm Kernel Glycerides, Polysorbate 20, Polyquaternium-7, PPG-5-Ceteth-20, Methylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Benzophenone-4, Citronellol, Linalool, LimoneneHexyl Cinnamal.

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Objem

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné

Objem

Objem 243 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Silná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Vonkajšími vplyvmi
Kód:  KSVL2792
Produktové číslo:  615908425994

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01