Obnoviť stránku

TIGI Catwalk Fashionista Violet Kit

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TIGI Catwalk Fashionista Violet Kit

TIGI Catwalk Fashionista Violet Tweens
 

Súprava vlasovej kozmetiky Tigi Catwalk obsahuje kvalitnú vlasovú starostlivosť v podobe šampónu a kondicionéru pre blond a melírované vlasy. Táto účinná starostlivosť bola vyvinutá na ochranu farby vlasov a potlačenie nežiadúcich žltých tónov. Vďaka iluminačnému komplexu látok pochádzajúcich z fialiek, perlového extraktu a ryžového mlieka dochádza po použití prípravkov k zvýrazneniu studených tónov. Starajte sa o svoje vlasy zodpovedajúcimi kozmetickými prípravkami, aby boli zdravé a krásne!

Šampón Tigi Catwalk Fashionista Violet (750 ml)
jemne vlasy čistí od nečistôt aj kožného mazu a dodáva im luxusný lesk. Šampón je vhodný aj pre šedivé vlasy. Dá sa používať opakovane pre zvýraznenie farby alebo kedykoľvek pre okamžité odstránenie nežiaducich tónov. Po dosiahnutí požadovaného výsledku je vhodné ho kombinovať s bežným šampónom.

Použitie:
Nanášajte šampón na mokré vlasy a nechajte pôsobiť 1 až 10 minút podľa požadovaného výsledku. Efekt bude 100 % len v prípade použitia šampónu aj kondicionéru z rovnakej série!
Kondicionér Tigi Catwalk Fashionista Violet (750 ml)
kondicionér pre blonďavé a melírované vlasy spoľahlivo ochráni ich farbu a zároveň im dodá jemnosť a prirodzenú pružnosť. Zaisťuje ľahké rozčesávanie vlasov aj ich rýchlu konečnú úpravu. Navracia vlasom zdravý vzhľad a jedinečným spôsobom stará o ich farbu.

Použitie:
Nanášajte na vlhké, uterákom vysušené vlasy a nechajte pôsobiť 1 až 10 minút podľa požadovaného výsledku. Používajte so šampónom z rovnakého radu.

 
 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Dámske

Určenie

Určenie Pre ženy
Kód:  KSDS0583
Produktové číslo:  615908950793

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08