Obnoviť stránku

TIGI Bed Head Small Talk 200 ml

4,6 7 hodnotení

TIGI Bed Head Small Talk 200 ml

TIGI Small Talk je luxusný gélový krém 3 v 1, ktorý je vhodný pre všetky typy vlasov. Tento unikátny stylingový produkt v jednom kroku dodáva objem a energiu zľahnutým a mdlým vlasom bez života, jasne definuje, oddeľuje a kontroluje vlasy, ktoré zároveň jemne fixuje. Zamedzuje krepovateniu, chráni vlasy pred tepelným poškodením, zanecháva ich svieže, lesklé a plné oslňujúceho objemu.
Použitie:
Aplikujte na vlhké vlasy a tvarujte účes podľa potreby.
Špecifikácie:
Výrobok je vhodný pre všetky typy vlasov.
Objem:
200 ml
Stupeň fixácie:
Ľahko až stredne tužiaci

Zloženie:
Aqua (Water/Eau)VP/DMAPA Acrylates Copolymer, Cyclomethicone, Polyquaternium-37, Dimethicone, Dimethiconol, Styrene/Butadiene Copolymer, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Linalool, Polysorbate 60, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Cetearyl Alcohol, PPG-1 Trideceth-6, C12-15 Alkyl Benzoate, Helianthus Annuus (Hybrid Sunflower) Oil, Panthenol, Bacopa Monniera Extract, Cinnamidopropyltrimonium Chloride, Butylene Glycol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Acid, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone.

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Objem, Lesk

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 200 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Ľahká fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Žehlením, Fénovaním, Vonkajšími vplyvmi
Kód:  KSVL0178
Produktové číslo:  615908404241

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01