Obnoviť stránku

TIGI Bed Head Recovery Shampoo 750 ml

5 9 hodnotení
9,54 €

TIGI Bed Head Recovery Shampoo 750 ml

TIGI Recovery Shampoo je luxusný hydratačný a výživný šampón, ktorý je špeciálne vyvinutý pre potreby veľmi suchých a poškodených vlasov. Unikátny šampón poskytuje okamžitú dávku hĺbkovej hydratácie, výživy a regenerácie aj veľmi poškodeným vlasom. Uhladzuje vlasové vlákno, upokojuje vlasovú pokožku a navracia jej optimálnu rovnováhu, zanecháva Vaše vlasy hebké, jemné, zdravo lesklé a hĺbkovo vyživené, plné energie.
Aktívne látky:
Obsiahnuté turbo-hydratačné molekuly dodávajú Vašim vlasom okamžitú dávku potrebnej výživy a hydratácie, zjemňujú ich a prepožičiavajú im oslnivý lesk a zdravie. UV filtre napomáhajú k ochrane vlasového vlákna pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi a zamedzujú strate sýtosti a lesku Vašej farby.
Účinky:
Výsledkom používania sú celkovo spoľahlivého, silné, pevné a zdravé vlasy plné lesku a energie, ktoré sú dostatočne hydratované a vyživené, odolné proti vonkajším vplyvom.
Špecifikácia:
Výrobok je vhodný pre veľmi suché a poškodené vlasy.
Objem:
750 ml

Zloženie:
Aqua (Water/Eau), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum (Fragrance), Glycol Distearate, Dimethiconol, Glycerin, Sodium Chloride, Carbomer, Limonene, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Mica, Sodium Hydroxide, PPG-9, Tetrasodium EDTA, Benzyl Benzoate, Citric Acid, DMDM Hydantoin, Geraniol, Linalool, Polyethylene, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 42090 (Blue 1), CI 15985 (Yellow 5).
 

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S vitamínmi

Účinok

Účinok Lesk, Hydratácia, Uhladenie, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Suché

Objem

Objem 750 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne
Kód:  KSVL0147
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  615908416015

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12