Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TIGI Bed Head Oh Bee Hive 238 ml

3,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TIGI Bed Head Oh Bee Hive 238 ml

Nadpozemsky krásne a zdravé vlasy sú snom snáď každej ženy. Suchý zmatňujúci šampón TIGI Bed Head Oh Bee Hive navracia vlasom stratenú pevnosť a pružnosť a dodá im exkluzívny objem. Prípravok obsahuje ultra jemný prášok, ktorý absorbuje mastnotu a ukončí tak vaše obavy z nepekne mastných vlasov. Zabudnite na časté, niekedy aj každodenné, umývanie hlavy! Kukuričný škrob si ľahko poradí s odstránením posledných zvyškov mastnoty a udelí účesu neodolateľnú sviežosť, ktorú nielen uvidíte, ale aj ucítite.

Použitie – pred použitím nádobku dôkladne pretrepať, nastriekať na vlasy (najmä korienky) zo vzdialenosti 20 - 30 cm, nechať pôsobiť a následne vyčesať alebo ľahko zapracovať do vlasov.

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
Mastné vlasy

Aktívne látky:
Jemný prášok – absorbuje mastnotu
Kukuričný škrob – odstráni zvyšky mastnoty, osvieži účes

Účinky:
Absorbcia mastnoty
Svieži účes
Pevnosť a pružnosť

Objem:
238 ml

Zloženie:
Isobutane, Propane, Alcohol Denat (SD Alcohol 40-B), Aluminum Starch Octenylsuccinate, Water, Fragrance, Isopropyl Myristate, Silica, t-Butyl Alcohol, Argania Spinosa Kernel Oil, Benzophenone-4, Cyclopentasiloxane, Glycine Soja (Soybean) Oil, Tocopheryl Acetate, Ubiquenone, Glycerin, Denatonium Benzoate, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Benzoate, Hydrolyzed Pearl, Xantham Gum, Phenoxyethanol, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Cinnamyl Alcohol, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S keratínom

Typ šampónu

Typ šampónu Suchý

Účinok

Účinok Objem

Typ vlasov

Typ vlasov Mastné

Objem

Objem 238 ml
Kód:  KSVL2191
Produktové číslo:  615908422252

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16