Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TIGI Bed Head Hard to Get Texturising Paste 42 ml

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TIGI Bed Head Hard to Get Texturising Paste 42 ml

TIGI Hard to Get Texturising Paste je luxusná tvarujúca pasta na zvýraznenie štruktúry účesu, ktorá je vhodná pre všetky typy vlasov. Tento unikátny stylingový prípravok dodá jasnú textúru jemným, nevýrazným, unaveným či mastným vlasom, ktoré príjemne zmatní, spružní a silno zafixuje. Jej unikátne zloženie zaručuje dokonalú a dlhotrvajúcu fixáciu pri zamatovo matnom vzhľade. Výsledkom sú perfektne vyzerajúce vlasy, ktoré sú dostatočne zafixované, napriek tomu pružné a plné života.
Použitie:
Naneste v malom množstve na suché vlasy, dôkladne rozotrite a tvarujte účes.
Špecifikácie:
Výrobok je vhodný pre všetky typy vlasov.

Objem:
42 ml
Zloženie:
Aqua (Wate/Eau), Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Propylene Glycol, Oleyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Hydrogenated Castor Oil, PVP, Euphorbia Cerifera (Candelilla Cera) Wax, Cera Alba (Beeswax), PEG-8 Beeswax, Ceteareth-25VP/VA Copolymer, C18-36 Acid Triglyceride, Cetyl Acetate, Acetylated Lanolin Alcohol, PEG-40 Castor Oil, Dipentaerythrityl Hexacaprylate/Hexacaprate, Tridecyl Trimellitate, Tridecyl Stearate, Neopentyl Glycol Dicaprylate/DicaprateLac (Soy Milk), Phenyl Trimethicone, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Archillea Millefolium Extract, Cymbopogon Schoenanthus Extract, Humulus Lupulus (Hops) Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Acrylates/C-10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Tetrasodium EDTA, Perfume (Fragrance), Linalool, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Benzyl Alcohol, Citral, Limone.
 

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Pasta

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 42 ml

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Vonkajšími vplyvmi

Účinok

Účinok Objem
Kód:  KSVL0182
Produktové číslo:  615908406221

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02