Obnoviť stránku

THE GRUFF STUFF The Eye Balm

4,0 2 hodnotení

THE GRUFF STUFF The Eye Balm

THE GRUFF STUFF – Omladzujúci očný krém proti vráskam The Eye Balm

Ak chcete dodať svojej pleti mladistvý vzhľad a hĺbkovo ju hydratovať, zároveň však šetriť našu planétu a používať ekologické prípravky, potom presne pre vás je určený očný krém The Eye Balm proti vráskam britskej značky THE GRUFF STUFF. Omladzujúci očný krém je vyrobený z 98 % z prírodných surovín, vrátane mnohých aktívnych látok, ktoré zvyšujú obsah jeho antioxidantov a vitamínov. Rýchlo sa vstrebáva a pokožka tak po jeho použití nezostáva mastná. Pripravok proti vráskam The Eye Balm je dermatologicky testovaný, vhodný aj na citlivú pokožku a má stopercentne vegánske zloženie bez lepku, parabénov a minerálnych olejov. Použitie očného krému THE GRUFF STUFF je možné aj na viečka.


Kľúčové vlastnosti očného krému THE GRUFF STUFF – The Eye Balm

  • Očný krém THE GRUFF STUFF proti vráskam, vyrobený zo starostlivo vybraných surovín, bez vône
  • Ideálny na ranné i nočné použitie na všetky typy pleti vrátane citlivej
  • Omladzujúci očný krém môžete používať aj na viečka
  • THE GRUFF STUFF krém udržuje v pleti vlhkosť a hĺbkovo ju tak hydratuje
  • Jemné zloženie sa výborne vstrebáva a vyhladzuje drobné vrásky v oblasti očí
  • Očný krém proti vráskam sa pýši rozjasňujúcimi a protizápalovými účinkami
  • Eliminuje unavený vzhľad zmenšením opuchov a redukciou kruhov pod očami
  • Zjemňuje pleť a vyhladzuje pokožku v priestore okolo očí
  • Účinne podporuje prirodzenú produkciu kolagénu a kyseliny hyalurónovej, ktoré dodávajú tvári mladistvý vzhľad
  • Omladzujúci očný krém THE GRUFF STUFF – The Eye Balm má z 98 % prírodný pôvod
  • 100 % vegánske zloženie
  • Vďaka jedinečnej kombinácii aktívnych ingrediencií je krém obohatený veľkým množstvom antioxidantov i vitamínov
  • Prípravok bol dermatologicky testovaný
  • Bez lepku, parabénov a minerálnych olejov


Prírodný očný krém The Eye Balm omladzuje a vyhladzuje vrásky

Očný krém The Eye Balm vašej pokožke ponúkne exkluzívnu starostlivosť hĺbkovej hydratácie a omladenie oblasti okolo vašich očí. Používať ho môžete každý deň ako ráno, tak večer a je ideálny na všetky typy pleti. Obsah prípravku THE GRUFF STUFF očný krém proti vráskam je z 98 % prírodný a bez pridanej vody, iba na báze šťavy z organického aloe vera a ďalších, vysoko účinných aktívnych látok s preukázaným efektom. Vďaka tomuto výnimočnému zloženiu The Eye Balm dokonale vyhladí pokožku okolo očí, postará sa aj o jemné vrásky a dodá vám mladistvý vzhľad. Okrem toho eliminuje opuchy, vačky aj kruhy pod očami. Prípravok THE GRUFF STUFF bol dermatologicky testovaný a je vhodný aj na citlivú pleť, náchylnú na kožné problémy.

Prémiová starostlivosť o vašu pleť s THE GRUFF STUFF

S inovatívnymi prípravkami britskej značky THE GRUFF STUFF, ktoré môžete používať na akýkoľvek druh pleti vrátane tej citlivej, dosiahnete viditeľné zlepšenie už za veľmi krátku dobu ich používania. Navyše je aplikácia týchto prípravkov účelne zjednodušená, aby vás každodenná rutina starostlivosti o pokožku príliš nezdržiavala. Zároveň sa THE GRUFF STUFF zaujíma i o životné prostredie – všetky použité ingrediencie pochádzajú z udržateľných zdrojov, prechádzajú etickým spracovaním a nie sú testované na zvieratách. V ich zložení nenájdete žiadny lepok, parabény, minerálne oleje, alebo ingrediencie živočíšneho pôvodu, takže sú vhodné aj pre vegetariánov a vegánov. A pretože je tento ekologický aspekt braný naozaj vážne, dokonca aj obaly produktov sú z recyklovaných materiálov a ďalej recyklovateľné.



Aktívne látky v omladzujúcom očnom kréme THE GRUFF STUFF – The Eye Balm

Extrakt z austrálskych sliviek (Kakadu plum, Illawara Plum, Burdekin Plum) – stromy, z ktorých sa extrakt získava, pochádzajú z Austrálie a sú veľmi bohaté na vitamíny A, C a E. Plody slivky Kakadu obsahujú najvyššie množstvo prirodzene sa vyskytujúceho vitamínu C na svete. Stimulujú syntézu kyseliny hyalurónovej na kolagén I a fibronektín. Vďaka tomu sú austrálske slivky prirodzeným antioxidantom s rozjasňujúcimi a omladzujúcimi vlastnosťami.

Šťava z aloe vera organického pôvodu – tvorí základ prípravku The Eye Balm, ktorý je bez pridanej vody. Má upokojujúce, protizápalové, regeneračné a chladivé účinky. Vytvára na pokožke ochranný film. Vďaka antioxidačným vlastnostiam a obsahu vitamínov skvele obnovuje funkcie kože.

Vitamín E – silný antioxidant. Pomáha s regeneráciou pokožky, pôsobí protizápalovo a podporuje ochranu kože pred poškodením voľnými radikálmi z UV žiarenia. Prispieva k redukcii výskytu jaziev a aj k regenerácii pokožky.

Extrakt zo sladkého drievka – účinne hydratuje pokožku a upokojuje jej podráždenie. Pomáha vlhkosti udržať sa v pokožke a zachovať ju sviežu a vyživenú. Vynikajúci antioxidant

Extrakt z kôry perzskej akácie – kôra z tohto až 12 metrov vysokého stromu dodáva pleti rozjasňujúce účinky, eliminuje predčasné známky starnutia, prispieva k hojeniu jaziev, zlepšuje elasticitu a odolnosť kože. Prispieva k rovnomernej pigmentácii.

Extrakt z listov zeleného čaju Matcha – exceluje svojimi antioxidačnými schopnosťami, podporuje regeneráciu kožných buniek, zdokonaľuje hojenie poškodenej pokožky, pôsobí proti kožným infekciám. Ďalej zmierňuje opuchy a kruhy pod očami.


Použitie očného krému proti vráskám The Eye Balm

Ráno a večer naneste malé množstvo The Eye Balm na pokožku pod očami a rozotrite. Prebytok môžete rozotrieť na viečka a do oblasti tváre.

Zloženie:
Aqua (Water/Eau), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Propanediol, Cetyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate SE, Stearic Acid, Albizia Julibrissin (Persian Silk Tree) Bark Extract, Phenoxyethanol, Carbomer, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Sodium Hydroxide, Sodium Hydroxymethylglycinate, Sodium Stearoyl Glutamate, Camellia Sinensis Leaf Powder, Dipotassium Glycyrrhizate, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Phytic Acid, Sodium Benzoate, Alcohol Denat. (SD Alcohol 40-B), Darutoside, Pleiogynium Timorense Fruit Extract, Podocarpus Elatus Fruit Extract, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Citric Acid.




Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné, Prírodné, Vegan

Objem

Objem 15 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Určenie

Určenie Pre mužov

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Špecifikácia

Typ pleti Všetky typy

Typ krému

Typ Krém, Gel, Sérum

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Typ produktu

Typ produktu Sérum, Očný krém
Kód:  KSPL522
Produktové číslo:  5060597950015

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03