Obnoviť stránku

Tesori d'Oriente Thai Spa Bath Cream 500 ml

5,0 20 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tesori d'Oriente Thai Spa Bath Cream 500 ml

Pena do kúpeľa Tesori d'Oriente Thai Spa s ibištekom a tamanu olejom zahalí vaše zmysly do mystickej orientálnej vône a vašu pokožku do krémovej peny, ktorá ju zanechá hebkú a hydratovanú. Ibištekový extrakt bol obľúbenou ingredienciou v kozmetike už v staroveku, vysoká koncentrácia kyseliny olejovej a linolovej má na pokožku hydratujúce, vyživujúce a sťahujúce účinky. Tamanu olej z tropickej Ázie, občas nazývaný „olej bohov“, je zelený elixír krásy bohatý na mastné kyseliny a vitamíny, ktorý efektívne upokojuje a obnovuje pokožku. Pozdvihnite svoj kúpeľ na novú úroveň s ošetrujúcou penou do kúpeľa Tesori d'Oriente Thai Spa.

Prečo si obľúbite penu ko kúpeľa Tesori d'Oriente Thai Spa

  • Bohatá krémová pena je ako pohladenie pre vašu pokožku, ktorú zanechá hebkú a nádherne prevoňanú
  • Opojná vôňa peny do kúpeľa Tesori d'Oriente urobí z vašej kúpeľne luxusné kúpele
  • Nechajte sa preniesť do thajských kúpeľov s penou Tesori d'Oriente Thai Spa
  • Pena do kúpeľa Thai Spa vás zahalí do mystickej orientálnej vône

Zloženie:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Parfum, Calophyllum inophyllum seed oil, Hibiscus sabdariffa flower extract, Glycerin, Lauryl glucoside, Coco-glucoside, Glyceryl oleate, PEG-7 glyceryl cocoate, Sodium olivamphoacetate, Styrene/acrylates copolymer, Sodium chloride, Citric acid, Tetrasodium glutamate diacetate, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.

Použitie:
Na plnú vaňu dávkujte jeden uzáver naplnený po značku. Pridajte pod tečúcou vodou do kúpeľa s teplotou 36 – 38 °C, odporúčaná dĺžka kúpeľa je 15 –20 minút. Uzáver po použití opláchnite.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 500 ml
Kód:  KSTE1093
Produktové číslo:  8008970048581

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18