Obnoviť stránku

Tesori d'Oriente Ayurveda Bath Cream 500 ml

5,0 19 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,30 €

Tesori d'Oriente Ayurveda Bath Cream 500 ml

Pena do kúpeľa Tesori d'Oriente obsahuje zmes olejov a rastlinných extraktov využívaných v ayurvédskej medicíne. Amla olej obsahuje veľké množstvo vitamínu C, známeho antioxidantu, a je považovaný za elixír mladosti. Nimbový olej obsahuje viac ako 40 aktívnych látok, ktoré pokožku vyživujú. Sezamový olej bohatý na vitamíny a minerály zanechá pokožku hydratovanú, pružnú a žiarivú. Aloe vera pokožku upokojuje a podporuje proces regenerácie. Upokojujúce a regeneračné účinky má aj nechtík lekársky, rovnako ako antioxidačné schopnosti, ktoré chránia pokožku proti voľným radikálom. Doprajte svojej pokožke starostlivosť podľa princípu ayurvédskej medicíny, zatiaľ čo vy si vychutnávate opojnú vôňu peny do kúpeľa Tesori d'Oriente Ayurveda.

Prečo si obľúbite penu ko kúpeľa Tesori d'Oriente Ayurveda

  • Zmes ayurvedických olejov a rastlinných extraktov sa stará o vašu pokožku počas kúpeľa
  • Pena do kúpeľa Tesori d'Oriente Ayurveda má antioxidačné, hydratačné a regeneračné účinky
  • Bohatá krémová pena je ako pohladenie pre vašu pokožku
  • Opojná vôňa amla oleja a pačuli urobí z vašej kúpeľne luxusné kúpele
  • Starajte sa o svoju pokožku podľa princípu Ayurveda
  • Pena do kúpeľa Tesori d'Oriente Ayurveda zanechá vašu pokožku zamatovo hebkú a prevoňanú

Zloženie:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Parfum, Aloe barbadensis leaf water, Melia azadirachta seed oil, Sesamum indicum seed oil, Emblica officinalis fruit extract, Brassica campestris seed oil, Calendula officinalis flower extract, Glycerin, Sodium olivamphoacetate, Coco-glucoside, Glyceryl oleate, Lauryl glucoside, PEG-7 glyceryl cocoate, Styrene/acrylates copolymer, Tetrasodium glutamate diacetate, Citric acid, Sodium chloride, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Alphaisomethyl ionone, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool.

Použitie:
Na plnú vaňu dávkujte jeden uzáver naplnený po značku. Pridajte pod tečúcou vodou do kúpeľa s teplotou 36 – 38 °C, odporúčaná dĺžka kúpeľa je 15 –20 minút. Uzáver po použití opláchnite.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 500 ml
Kód:  KSTE1092
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8008970043630

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13