Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SYOSS Volume Lift pena na vlasy 250 ml

3,8 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,60 €

SYOSS Volume Lift pena na vlasy 250 ml

SYOSS Volume Lift - penové tužidlo
 

Penové tužidlo Volume Lift jedinečným spôsobom dodá vašim vlasom objem od korienkov až po ich končeky bez zbytočného zaťaženia. Pomôže vám rýchlo a ľahko vytvarovať objemný účes s dlhodobou fixáciou. Prípravok sa nanáša do vlhkých vlasov po umytí a pri fúkaní chráni vaše vlasy pred poškodením teplom. Prípravok má šetrné zloženie, ktoré vlasy nezaťažuje a dodáva im hydratáciu aj potrebnú výživu. Spoľahlivo chráni vlasy pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Dodajte svojim vlasom maximálny objem!

Penové tužidlo má dlhú výdrž a dodá vášmu účesu bohatý objem aj prirodzený lesk. Prípravok je vhodný aj pre profesionálne použitie. Ľahko sa z vlasov vyčesáva a nezanecháva na nich žiadne zvyšky. Jedinečným spôsobom vlasy ošetruje a dodáva im silu. Zanecháva vaše vlasy upravené, prirodzene pružné a dokonale spevnené na veľmi dlhú dobu. Majte krásny účes, ktorý dlho vydrží!


Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov.
Použitie:
Nanášajte na vlhké vlasy v primeranom množstve a tvarujte účes.
Objem:
250 ml

 

Zloženie

Aqua, Alcohol denat, Butane, Propane, VP/VA kopolymér, Polyquaternium-11, Sodium benzoate, Cetrimonium chloride, Lactic acid, Isobutane, Parfum, Hydrolyzed collagén, Panthenol, Phenoxyethanol, Caprylyl glycol, Citric acid, Linalool, Limonene, Benzyl alcohol, Citronellol, Geraniol, Pantolactone

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Tužidlo

Určenie

Určenie Pre ženy

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Silná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Zamotávaním, Vonkajšími vplyvmi

Účinok

Účinok Lesk, Objem, Uhladenie

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Objem

Objem 250 ml
Kód:  STL014
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9000100590891
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07