Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SYOSS Volume Lift lak na vlasy 300 ml

4,9 13 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,59 €

SYOSS Volume Lift lak na vlasy 300 ml

SYOSS Volume Lift

Lak na vlasy Volume Lift dodáva vlasom maximálny a dlhotrvajúci objem od korienkov až ku končekom. Ľahká textúra vlasy nezaťažuje ani ich nezlepuje. Po nanesení laku budú vaše vlasy dokonale upravené na dlhú dobu v extra objemných účesoch. Lak nezanecháva vo vlasoch zvyšky a ľahko sa vyčesáva. Spoľahlivo chráni vlasy pred znečisteným životným prostredím aj pred rozmarmi počasia. Zafixujte svoj účes profesionálnym lakom, ktorý vás nesklame!

Lak pomôže zdokonaliť váš účes, dodá mu objem a udrží ho po dlhú dobu neporušený. Bohaté zloženie chráni vlasy pred vlhkosťou aj pred slnečným žiarením. Tento lak používajú aj profesionálni stylisti, ktorí oceňujú jeho kvalitu a výdrž. Po jeho nanesení budú vaše vlasy krásne prevoňané jemnou nevtieravou vôňou. Doprajte si lak na vlasy s nádhernou vôňou, ktorú si zamilujete!
Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov.
Použitie:
Aplikujte z dostatočnej vzdialenosti na suché vlasy, pre väčší objem sprejujte priamo od korienkov.
Objem:
300 ml

Zloženie

Dimetyl éter, Alcohol denat, Aqua, Octylacrylamide / acrylates / butylaminoetyl methacrylate copolymér, Aminometylpropanol, Parfum, Panthenol, AMPD-isostearoyl hydrolyzed collagén, Linalool, Limonene, Benzyl alcohol, Citronellol, Geraniol

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Lak

Určenie

Určenie Pre ženy

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred UV žiarením, Vonkajšími vplyvmi

Účinok

Účinok Objem, Rozčesávanie

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 300 ml
Kód:  STL006
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9000100590242
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16