Obnoviť stránku

SYOSS Renew 7 Conditioner 440 ml

4,8 63 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SYOSS Renew 7 Conditioner 440 ml

Regeneračný kondicionér SYOSS Renew 7 posilňuje a zaisťuje kompletnú obnovu vlasových vlákien. Pomocou špeciálnej receptúry vlasy jemne čistí a rýchlo odstraňuje sedem príznakov ich poškodenia. Znižuje lámavosť a účinne predchádza rozstrapkaným končekom. Navracia vlasom pružnosť, pevnosť a nádherne ich oživuje. Poskytuje vlasom profesionálnu starostlivosť, hĺbkovo ich vyživuje, hydratuje a chráni proti vonkajším škodlivým vplyvom. Ošetrujte svoje vlasy kvalitným kondicionérom, aby mali zdravý vzhľad a boli nádherne žiarivé! V kombinácii so šampónom Syoss Renew 7 dostanú vlasy tú najlepšiu starostlivosť.


Hlavné prednosti kondicionéru SYOSS Renew 7 440 ml

  • Kondicionér na vlasy SYOSS Renew 7 s leknom
  • Jemne vlasy čistí
  • Hĺbkovo regeneruje a posilňuje
  • Znižuje lámavosť vlasov
  • Predchádza štiepeniu končekov
  • Opravuje 7 známok poškodenia: hrubosť, suchosť, slabosť, kučeravosť, lámavosť, zachuchvalcovanie a štiepenie končekov
  • Dodáva vlasom pevnosť a pružnosť
  • Vyživuje a hydratuje
  • Chráni vlasy proti vonkajším vplyvom
  • 90 % ingrediencií prírodného pôvodu
  • Telo fľaše z 25 % recyklovaného plastu
  • Vegánsky výrobok

Japonskom inšpirovaný kondicionér SYOSS s aminokomplexom

Kondicionér SYOSS Renew 7 zanechá vlasy čisté a dokonale lesklé. Áziou inšpirované prírodné ingrediencie sú kombinované s aminokomplexom obsahujúcim aminokyseliny. Poškodené vlasy je nutné dôkladne ošetriť a čistiť ich pomocou šetrného kondicionéru, ktorý nezaťažuje. Rad účinných látok, ktoré sú v kondicionéri obsiahnuté, vlasy účinne posilňujú, zaceľujú ich poškodenie a vyhladzujú štruktúru vlasov.

Hĺbkovo regeneruje a posilňuje

Pri pravidelnom používaní kondicionéra SYOSS Renew 7 budú vaše vlasy pevnejšie, bohatšie a dokonale vyživené.

Použitie kondicionéru SYOSS Renew 7

Jemne naneste na vlasy po umytí šampónom. Po zapracovaní vlasy dôkladne opláchnite. Pre optimálne výsledky používajte pravidelne a v kombinácii so šampónom Syoss Renew 7.

Pre koho je kondicionér SYOSS Renew 7 určený?

SYOSS Renew 7 je ideálna voľba pre všetkých, ktorí hľadajú starostlivosť pre svoje poškodené vlasy. Opravuje 7 známok poškodenia: hrubosť, suchosť, slabosť, kučeravosť, lámavosť, zachuchvalcovanie a štiepenie končekov. Doprajte svojim vlasom balzam pre lepšiu rozčesávateľnosť. Zanecháva pocit hebkých a hĺbkovo vyživených vlasov. Nezáleží, koľko máte rokov alebo aké máte vlasy. Zverte starostlivosť o svoje vlasy značke Syoss, pretože rad Syoss Renew 7 bol vyvinutý špeciálne pre vás a vaše vlasy.

Buďte ohľaduplní k životnému prostrediu

90 % ingrediencií prírodného pôvodu

Telo fľaše z 25 % recyklovaného plastu

Objem:
440 ml
Zloženie:
Aqua (Water, Eau) · cetearyl Alcohol · Quaternium-87 · Stearamidopropyl dimetylamino · Dimethicone · Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate · Izopropyl Myristate · Nymphaea caerulea Flower Extract · Glycine · Lysine HCl · Citric Acid · Propylene Glycol · Phenoxyethanol · Parfum (Fragrance) · Sodium metylparabén · Dimethiconol · polyquaternium-37 · Dicaprylyl Carbonate · Hydrolyzed Keratin · Linalool · Potassium Sorbate


Zloženie

Aqua (water, eau), Cetearyl alcohol, Quaternium-87, Stearamidopropyl dimethylamine, Dimethicone, Distearoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, Isopropyl myristate, Nymphaea caerulea flower extract, Glycine, Lysine HCl, Citric acid, Propylene glycol, Phenoxyethanol, Parfum (fragrance), Sodium metylparabén, Dimethiconol, Polyquaternium-37, Dicaprylyl carbonate, Hydrolyzovaný keratín, Linalool, Potassium sorbate

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Lesk, Hydratácia, Uhladenie, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov, Normálne, Poškodené, Nepoddajné a krepovité, Slabé a rednúce

Objem

Objem 440 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová
Kód:  VLS642
Produktové číslo:  9000101277876
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06