Obnoviť stránku

SYOSS Purify & Care 500 ml

5 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Pri kúpe 1 ks 3,90 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 3,50 €/ks

SYOSS Purify & Care 500 ml

Účinný šampón Syoss Purify & Care dôkladne čistí vlasy od prebytočnej mastnoty, všetkých nečistôt, odumretých kožných buniek a zároveň ich jedinečným spôsobom oživuje. Profesionálna vlasová starostlivosť zanecháva vlasy hodvábne jemné, prirodzene pružné a nádherne lesklé. Prípravok vlasy regeneruje, vyživuje a hĺbkovo hydratuje. Pomocou špeciálnej Lipid IQ technológie udrží vlasy svieže a bez mastnoty až počas 48 hodín. Kúpte si spoľahlivý šampón, ktorý udrží vaše vlasy dokonale čisté a vzdušné!

Vlastnosti šampónu

  • Dôkladne čistí vlasy od mastnoty
  • Hĺbkovo ich hydratuje a osviežuje
  • Dodáva vlasom výživu a pružnosť
  • Eliminuje štiepenie končekov a regeneruje ich
  • Zanecháva vlasy hodvábne jemné a lesklé
  • Oživuje vlasy a bráni ich masteniu počas 48 hodín

Pre vzdušné a dokonale svieže vlasy

Krásne vlasy musia byť predovšetkým dokonale čisté a vzdušné. Šampón Syoss Purify & Care pomáha získať rovnováhu vlasom, ktoré majú sklony k nadmernému masteniu. Odstraňuje mastnotu priamo od korienkov a zároveň posilňuje končeky a zabraňuje ich štiepeniu. Zanecháva vlasy ošetrené, s vyhladenou štruktúrou. Pokožka hlavy ostáva dokonale osviežená.  Venujte svojim vlasom dostatočnú starostlivosť, aby boli svieže, vzdušné a perfektne posilnené!

Typ vlasov:
Pre mastné vlasy.

Použitie:
Nanášajte na mokré vlasy a jemne napeňte. Po umytí vlasy dôkladne opláchnite a pokračujte bežnou vlasovou starostlivosťou. 

Aktívne látky:

  • Lipid IQ technológia – pomáha eliminovať mastenie vlasov, vyživuje ich, posilňuje a hydratuje
  • Arganový olej – vlasy vyživuje, posilňuje a udržiava v nich hydratačnú rovnováhu
  • Panthenol – hydratuje a upokojuje vlasy a vlasovú pokožku

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaín, Sodium Chloride, Hydrolyzed Keratín, Prunus armeniaca Kernel Oil, Panthenol, Disodium Cocoamphodiacetate, Glycol Distearate, Sodium Benzoate, Cocamide MEA, Parfum, Citric Acid, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Laureth-4, PEG -40 hydrogenated Castor Oil, polyquaternium-10, hydrogenated Castor Oil, PEG-120 Metyl Glucose Dioleate, Linalool, Geraniol, Butylphenyl Methylpropional, Glycerín, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Propylene Glycol, CI 42053.

Kód:  VLS633
Produktové číslo:  9000101022698
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11