Obnoviť stránku

SYOSS Moisture Conditioner 440 ml

4,8 63 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 3,40 €/ks
Pri kúpe 2 ks 3,28 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 3,08 €/ks

SYOSS Moisture Conditioner 440 ml

Kondicionér na vlasy SYOSS Moisture inšpirovaný Japonskom sa stará o suché a oslabené vlasy. Prírodné zloženie s japonskou kaede miazgou vyživuje vlasy bez zaťaženia a navracia im jemnosť. Aminokomplex obsahuje základné stavebné kamene vlasových vlákien a zaistí vám silné zdravé vlasy. Užívajte si krásne vlasy ako zo salónu s kondicionérom SYOSS Moisture.


Hlavné prednosti kondicionéra SYOSS Moisture 440 ml

  • Kondicionér SYOSS Moisture 440 ml s kaede miazgou
  • Vyživuje suché a oslabené vlasy bez zaťaženia
  • Hydratuje a poskytuje pocit jemných vlasov
  • Jemne sa stará a perfektne umýva vlasy
  • Japonskom inšpirovaný kondicionér SYOSS s aminokomplexom
  • Obnovuje jemnosť a lesk
  • 90 % ingrediencií prírodného pôvodu
  • Telo fľaše z 25 % recyklovaného plastu
  • Vegánsky výrobok

Japonskom inšpirovaný kondicionér  SYOSS s aminokomplexom

Kondicionér SYOSS Moisture 440 ml zanechá vlasy čisté, jemné a pokožku hlavy posilnenú a dostatočne hydratovanú. Majte čisté vlasy každý deň! Áziou inšpirované prírodné ingrediencie sú kombinované s kaede miazgou. Toto vysoko efektívne zloženie kondicionéra pôsobí na vlasy apokožku hlavy okamžite, prináša hydratáciu a poskytuje pocit jemných vlasov.

48 hodín proti vysušovaniu 

Pri pravidelnom používaní kondicionéra SYOSS Moisture budú vaše vlasy čisté a dokonale hydratované. Doprajte si krásne a hydratované vlasy, akoby ste sa práve vrátili zo salónu.

Použitie kondicionéra SYOSS Moisture Conditioner 440 ml

Jemne naneste na vlasy po umytí šampónom. Po zapracovaní vlasy dôkladne opláchnite. Pre optimálne výsledky používajte pravidelne a v kombinácii so šampónom Syoss Moisture.

Pre koho je SYOSS Moisture Conditioner 440 ml vhodný? 

SYOSS Moisture Conditioner 440 ml je ideálna voľba pre všetkých, ktorí hľadajú starostlivosť pre svoje suché, oslabené vlasy. Doprajte svojim vlasom balzam, ktorý im dodá krásu a zdravý vzhľad. Balzam na vlasy Syoss Moisture dodá vlasom poriadnu hydratáciu a zanechá vaše vlasy hebké a hĺbkovo vyživené. Nezáleží koľko máte rokov alebo aké máte vlasy. Zverte starostlivosť o svoje vlasy značke Syoss, pretože rad Syoss Moisture bol vyvinutý špeciálne pre vás a vaše vlasy.

Buďte ohľaduplní k životnému prostrediu

90 % ingrediencií prírodného pôvodu

Telo fľaše z 25 % recyklovaného plastu

Vegánske zloženie produktu

Objem: 

440 ml
Zloženie: 
Aqua (Water, Eau) · Cetearyl Alcohol · Quaternium-87 · Stearamidopropyl Dimethylamine · Dimethicone · Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate · Isopropyl Myristate · Acer Saccharum (Sugar Maple) Sap Extract · Glycine · Lysine HCl · Panthenol · Citric Acid · Propylene Glycol · Phenoxyethanol · Sodium Methylparaben · Parfum (Fragrance) · Dimethiconol · Polyquaternium-37 · Dicaprylyl Carbonate · Hexyl Cinnamal · Benzyl Salicylate · Linalool · Benzyl Alcohol · Sodium Benzoate


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Lesk, Hydratácia, Uhladenie, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov, Poškodené, Suché, Nepoddajné a krepovité

Objem

Objem 440 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová
Kód:  KSVL4709
Produktové číslo:  9000101290417
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02