Obnoviť stránku

SYOSS Full Hair 5 lak na vlasy 300 ml

5 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,30 €

SYOSS Full Hair 5 lak na vlasy 300 ml

Lak na vlasy SYOSS Full Hair 5
 

Lak na vlasy Full Hair 5 je určený pre krásny a plný účes s extra silnou a flexibilnou fixáciou vlasov. Prípravok poskytuje vlasom dlhotrvajúci objem od korienkov až ku končekom. Má šetrné zloženie, ktoré vlasy nezaťažuje a dodáva im hydratáciu aj potrebnú výživu. Spoľahlivo chráni vlasy pred vonkajšími škodlivými vplyvmi aj pred výkyvmi počasia. Doprajte si skvele zafixovaný účes lakom, ktorý dodá plnosť vášmu účesu!

Lak má extra silnú fixáciu, výdrž až 48 hodín a zaistí vášmu účesu zvýšenie hustoty a objemu. Prípravok sa z vlasov dobre vyčesáva a nezanecháva na nich žiadne zvyšky. Jedinečným spôsobom vlasy ošetruje a dodáva im silu. Zanecháva vaše vlasy upravené a dokonale spevnené na veľmi dlhú dobu. Majte krásny účes, ako od profesionálneho kaderníka!
Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov.
Použitie:
Nanášajte z dostatočnej vzdialenosti na hotový účes krátkymi strekmi. Na úpravu jednotlivých pramienkov vlasov aplikujte na pramienky od korienkov až ku končekom a vytvarujte.
Objem:
300 ml

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Lak

Určenie

Určenie Pre ženy

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Extra silná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Vonkajšími vplyvmi

Účinok

Účinok Objem, Výživa, Rozčesávanie

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 300 ml
Kód:  STL007
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9000100906241
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19