Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SYOSS Ceramide lak na vlasy 300 ml

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,60 €

SYOSS Ceramide lak na vlasy 300 ml

Perfektná kontrola účesu s mega silnou fixáciou. Lak na vlasy Syoss Ceramide Complex obsahuje ceramide-keratínový komplex pre posilnenie vlasov. Poskytuje odolný styling s extrasilnou fixáciou až na 48 hodín. Vlasy sú 100 % posilnené, odolné a čarovne lesklé. Syoss Ceramide Complex vlasy nezlepuje, nezanecháva zvyšky a ľahko sa vyčesáva. Lak pomáha ochrániť vlasy pred vzdušnou vlhkosťou a UV žiarením. Syoss Ceramide Complex – domáci styling ako z kaderníckeho salónu.

Použitie:

Aplikujte krátkymi strekmi na suché vlasy zo vzdialenosti 30 cm. Pre úpravu jednotlivých pramienkov vlasov aplikujte na pramienky od korienkov ku končekom a vytvarujte.

Zloženie:

dimethyl ether, alcohol denat., aqua, octyl acrylamide/acrylates/butylaminoethyl methacrylate, copolymer, aminomethyl propanol, parfum, butylene glycol, panthenol, vp/va copolymer, glycosphingolipids, benzoic acid, cocoyl hydrolyzed keratin, linalool, limonene, benzyl alcohol, citronellol, geraniol, phenoxyethanol

Kľúčové vlastnosti laku na vlasy Syoss Ceramide Complex

  • Mega silná fixácia a odolný styling až na 48 hodín
  • Posilňuje vlasy
  • S ceramide-keratínovým komplexom
  • Nezlepuje vlasy, nezanecháva zvyšky a ľahko sa vyčesáva
  • Pomáha chrániť vlasy pred vzdušnou vlhkosťou a UV žiarením
 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Lak

Určenie

Určenie Pre ženy

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Silná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred UV žiarením, Vonkajšími vplyvmi

Účinok

Účinok Lesk, Objem, Rozčesávanie

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 300 ml
Kód:  STL122
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9000100988537
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17