Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SYOSS Balancing Conditioner 440 ml

4,8 61 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 4,09 €/ks
Pri kúpe 2 ks 3,94 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 3,72 €/ks

SYOSS Balancing Conditioner 440 ml

Aby ste mali krásne a zdravé vlasy, treba dbať o zdravie vlasovej pokožky. Kondicionér SYOSS Balancing 440 ml udržuje rovnováhu fyziologickej flóry na povrchu pokožky hlavy. Tým sa posilňuje obranná bariéra pokožky. Vlasy sú po použití kodicionéru SYOSS Balancing silné, lesklé a pružné.Navyše kondicionér zamedzuje ich vypadávanie. V kombinácii so šampónom Syoss Balancing dosiahnete dokonalé výsledky.


Hlavné prednosti kondicionéru SYOSS Balancing 440 ml

  • Kondicionér SYOSS Balancing 440 ml so ženšenom
  • Podporuje rovnováhu povrchu pokožky hlavy
  • Posilňuje kožnú bariéru pokožky hlavy
  • Podporuje silu a pružnosť vlasov
  • Lepšia rozčesateľnosť
  • Jemne sa stará a perfektne umýva vlasy
  • Japonskom inšpirovaný kondicionér SYOSS s aminokomplexom
  • Silné a pružné vlasy
  • 90 % ingrediencií prírodného pôvodu
  • Telo fľaše z 25 % recyklovaného plastu
  • Vegánsky výrobok

Japonskom inšpirovaný kondicionér SYOSS s aminokomplexom

Kondicionér SYOSS Balancing zanechá vlasy silné, čisté a pokožku hlavy posilnenú a dostatočne hydratovanú. Majte čisté vlasy každý deň! Áziou inšpirované prírodné ingrediencie sú kombinované so ženšenom. Toto vysoko efektívne zloženie kondicionéru pôsobí na vlasy a pokožku hlavy okamžite, prináša úľavu a vlasom dodá im silu apružnosť.

Vybalansovaná vlasová pokožka

Pri pravidelnom používaní kondicionéru SYOSS Balancing budú vaše vlasy čisté a dokonale silné a pružné. Navyše pomáha vybalansovať vlasovú pokožku. Doprajte si krásne a zdravé vlasy, akoby ste sa práve vrátili zo salónu.

Použitie kondicionéru SYOSS Balancing 440 ml

Jemne naneste na vlasy po umytí šampónom. Po zapracovaní vlasy dôkladne opláchnite. Pre optimálne výsledky používajte pravidelne a v kombinácii s Balancing šampónom a starostlivosťou.

Pre koho je SYOSS Balancing Conditioner 440 ml určený?

SYOSS Balancing Conditioner 440 ml je ideálna voľba pre všetkých, ktorí hľadajú starostlivosť pre svoje namáhané vlasy. Doprajte svojim vlasom balzam, ktorý im dodá silu, pružnosť a zároveň zjemňuje vlasy. Vyrovnáva vlasovú štruktúru pre lepšiu rozčesateľnosť. Nezáleží, koľko máte rokov alebo aké máte vlasy. Zverte starostlivosť o svoje vlasy značke Syoss, pretože rad Syoss Balancing bol vyvinutý špeciálne pre vás a vaše vlasy.

Buďte ohľaduplní k životnému prostrediu

90 % ingrediencií prírodného pôvodu

Telo fľaše z 25 % recyklovaného plastu

Vegánske zloženie produktu

Objem:
440 ml
Zloženie:
Aqua (Water, Eau) · Cetearyl Alcohol · Panax Ginseng Root Extract · Glycín · Lysine HCl · Panthenol · Izopropyl Myristate · Citric Acid · Cetrimonium Chloride · Glyceryl Stearate · Phenoxyetanol · · Propylén Glycol · Hexyl Cinnamal · Linalool · Limonene · Benzyl Salicylate · Benzyl Alcohol


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené

Objem

Objem 440 ml
Kód:  KSVL4320
Produktové číslo:  9000101286410
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03